Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napój wieloowocowy

Pierwszy pocałunek w dość zaawansowanym wieku - pytań kilka

Polecane posty

Gość napój wieloowocowy

Zaawansowanym jak na współczesne standardy oczywiście ;) Jestem 18-letnią dziewczyną, chyba większość w tym wieku nawet już dziewicami NIE jest a co dopiero..... No i mam takie pytanko czy ewentualny chłopak łatwo zorientuje się, ze to mój pierwszy pocałunek? Na razie nie ma nikogo na horyzoncie, ale bardzo się denerwuję i głupie pomysły mi przychodzą do głowy. Bo i w moim wyobrażeniu (może błędnym) pierwszy powinien być wyjątkowy a nie jakieś przelizanie się na imprezie Gdyby chłopak zorientował się to mógłby się zrazić do mnie? Z teorii wiem, że dobrze całować można się nauczyć, ale czy każdy niedoświadczony całuje źle? I w ogóle co znaczy dobrze? Nie mam zielonego pojęcia

Gość pewnie nie pozna
:) zreszta jak ma byc wyjątkowy to pewnie z chlopakiem do ktorego bedziesz miala zaufanie, wtedy mozesz mu powiedziec :D A czy mozna sie nauczyc to nie wiem, niektorzy to mają we krwi, a niektorym zawsze wychodzi tak dosc przecietnie :P

Gość makkapa
Ja poznając mojego faceta też żadnego doświadczenia w całowaniu nie miałam, a od początku bardzo mu się podobało. Ja pierwszy raz pocałowałam się jak miałam 17 lat. I był to pierwszy i wspaniały pocałunek. Nie zorientował się, że to mój pierwszy raz. Ja też o tym nie myślałam i wyszło dobrze:) Tak samo było z sexem. Byłam dziewicą, a też bardzo mu się podoba sex ze mną. Ale, że dziewicą byłam to już wiedział tego nie chciałam ukrywać.

Gość makkapa
Nieciekawie?? To chłopak powinien się wręcz ucieszyć, że ma taką nietkniętą dziewczynę. Ale może nie uprzedzaj faktów. POznasz kogoś, wyniknie taka sytuacja to się pocałujesz. Zobaczysz, że to nic trudnego, a jak się tego naprawdę chce to wychodzi jeszcze lepiej, bo dajesz tam siebie a jak czujesz do tego faceta to już w ogóle;) Możesz mu powiedzieć ew kiedyś tam tak jak ja. Już jak się trochę znaliśmy to się przyznałam, ale nie uwierzył:P Za dobra byłam haha:P Nic się nie przejmuj skoro małolaty w wieku 14 lat sobie radzą czy mniej to Ty też sprostasz:)

Gość ja przeszlam terapię
napój wieloowocowy ale po co kłamać? podejdz do tego na luzie, nie mow, ze się nie całowałaś, czy całowałas. zrobicie to, będziecie to robić częsciej, wydaje mi się, ze bez pytan, czy się całowałas czy nie. A ja mam 19 lat i tez się nie całowałam, kiedys myslałam, zeby zrobic sobie trening z najlepszą przyjaciolką, ale ona nie chciała:D potem jak powiedziala, ze nie chce to obrociłam to w zart:D

Gość RusWaniek
pocałunki ćwicz każdej wolnej chwili z kotem albo capem , pies Burek jak dasz radę to możesz jego nawet zacałować ale potem się przebadaj w przychodni rejonowej :)