Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryututuututu

czy to koniec czy on umrze

Polecane posty

Gość ryututuututu

moj tata ma nieoperacyjnego raka pluca lewego z przerzutem na wezel chlonny srodpiersiowy... nie znam sie na tym a on wszytsko ukrywa... czy jets tu ktos kto sie zna na czyms takim???dziekuje:"(

Gość jesli nieoperacyjny to kiepsko
:(

Gość musisz byc przygotowana
nieoperacyjny znaczy że to koniec.przykro mi. Czy tata pali ?

Gość golciaa
jesli rak jest nieoperacyjny to z pewnoscia umrze chemia i naswietlania duzo w tym przypadku nie pomoge jedynie przedluza zycie o kilka mc...a ile lat ma ojciec ,czy pali papierosy

Gość nie trac chwili na bycie ztatą
słuchaj to ostatnie chwile z tatą ,nie patrz na to ,co ma byc.Przezywaj te chwile tak, żeby były dla was najszczęsliwszymi. Tata umrze i nie masz na to wpływu .

Gość ryututuututu
:(:(tak palil 30lat:( tata ma 50lat... jest taki blady za tydzien jedzie do warszawy bo dostal skierowanie tam... jestem zalamana:(ale przeciez mozna mu jakos pomoc...

Gość nie mam dobrych wieści
w zależności od zaawansowania choroby niestety ale zostało mu od pół roku do roku życia poszukaj tematu, był taki na którym pisały osoby którzych krewni zachorowali

Gość nie da sie nic zrobic
jesli chodzi o pomoc to zostaje tylko ujarzmianie bolu.Z rakiem płuc jest tak że mozna zyc 2 miesiące ale i pol roku ,zalezy jak jest zjadliwy

Gość golciaa
skoro sa przezuty to tak jak wspomialam bedzie leczony ale to tylko by przedluzyc zycie i ulrzyc w bolu lekami z rakiem pluca zyje sie max 8 mc

Gość nie da sie nic zrobic
Max Jesli tak prawisz to podaj dziewczynie ten swoj cudowny sposob na raka bo wątpie zeby ktos dzięki temu wyszedl z nowotworu zlosliwego.Piszesz sobie tak jakby autorka miala do czynienie z grypą .

"golciaa skoro sa przezuty to tak jak wspomialam bedzie leczony ale to tylko by przedluzyc zycie i ulrzyc w bolu lekami z rakiem pluca zyje sie max 8 mc" A ja czytałem że to o przerzutach to bajka:P.Oczywiście do wielu głupich łebków nie dociera ze to może być inny nowotwór spowodowany ta samą przyczyną-np.zatruciem substancjami kancerogennymi:P.

Gość golciaa
naprawde bardzo ci wspolczuje :( chyba tez rzuce palenie

Gość max piszesz od rzeczy
Max nie piernicz głupot,znalazł się znawca medycyny.Jak jestes taki madry to ulecz jej tatę

Gość golciaa
Max Zander vel Klaun -----jak takis madry to startuj na medycyne:P

" [zgłoś do usunięcia] nie da sie nic zrobic Max Jesli tak prawisz to podaj dziewczynie ten swoj cudowny sposob na raka bo wątpie zeby ktos dzięki temu wyszedl z nowotworu zlosliwego.Piszesz sobie tak jakby autorka miala do czynienie z grypą ." Niestety niektóre są drogie:O.Wymienię te najtańsze:P. Po 1 koniec z nałogiem jest konieczny:P.Ale ta porada to nie w ramach środków leczenia tylko raczej nie pogarszania stanu:P. Po 2 łykać dużo oleju lnianego lub siemienia lnianego-te 2 koniecznie conajmniej 3 razy tyle bo jest tam mniej tłuszczu:P. PO 3 proszek zwany lewoskrętnym askorbinianem potasowym-ewentualnie jego roztwór:classic_cool:. I zdrowsza-dieta-nie pisze zdrowa bo taka jest droga:P. Po 4 codziennie lewatywy z kawy-możliwe że czasami może być koniecznie potrzebne ich dużo:P.

"max piszesz od rzeczy Max nie piernicz głupot,znalazł się znawca medycyny.Jak jestes taki madry to ulecz jej tatę" Podałem porady:P. A na studiach medycznych nie szukają mądrych ale posłusznych koncernom farmaceutycznym:O.Wynalazca metody na nowotwory został zlikwidowany przez bandytów:O.

Gość golciaa
Max Zander vel Klaun -----ale czubas z ciebie:P

Gość do maxxxa
a co to jest ten ascorbinian potasowy ,gdzie mozna go kupic i jak przyjmowac ? co on daje przy raku ?:o

Gość golciaa
to pewnie witamina c

" [zgłoś do usunięcia] do maxxxa a co to jest ten ascorbinian potasowy ,gdzie mozna go kupic i jak przyjmowac ? co on daje przy raku ?" NIE ASCORBINIAN ALE ASKORBINIAN:O.WIDAĆ ŻE MASZ PROBLEMY Z JĘZYKIEM POLSKIM:O.CHYBA POWINNAŚ ZMNIENIĆ DIETĘ NA ZDROWĄ I Z PASZCZY PLOMBY Z RTĘCIA USUNĄĆ:P. A TU JEST WIĘCEJ OPISANE: http://www.noni.inter-tech.pl/article_info.php?articles_id=362 :classic_cool:. A TE LEWATYWY SĄ OBOWIĄZKOWE:P.I PRZED NIMI TRZEBA KONIECZNIE ŁYKAĆ ŻARCIE Z DUŻĄ ILOŚCIĄ BŁONNIKA:O.

Gość do maxxxa
siemię lnu moze byc mielone ?

Gość do maxxxa
juz ty mnie tak nie krytykuj :P golcia chyba nie ,to coś z potasem pewno

Gość do maxxxa
ale ty y Max nie podajesz konkretow .Naczytałes się jakiś pierdoł i rzucasz bra/łykac itd. Ile i jak ? Podaj przykład z czego kogoś wyleczyłes tym sposobem ? Tylko nie pisz że ci wacek urósł :D

PRZY ZAKUPIE CHYBA POWINNO BYĆ CAŁE BO ZWIĄZKI NIENASYCONE KTÓRE WAŻNE SĄ W LECZENIU Z NOWOTWORÓW ŁATWIEJ ULEGAJĄ UTLENIENIU:O.ALE PRZED ŁYKNIĘCIEM MOŻNA ZMIELIĆ;).A CZYTAŁEM TEŻ POGLOSKI ŻE TRZEBA JE GOTOWAĆ ALE NIE WIEM CZY TO KONIECZNE:O.

Gość do maxxxa
aha.... czyli jesc jak kisiel ? ale z tymi ziarnami ? czy mozna odcedzic ?

" 09:10 [zgłoś do usunięcia] do maxxxa ale ty y Max nie podajesz konkretow .Naczytałes się jakiś pierdoł i rzucasz bra/łykac itd. Ile i jak ? Podaj przykład z czego kogoś wyleczyłes tym sposobem ? Tylko nie pisz że ci wacek urósł " NIE MOGE PODAĆ BO TYLKO 1 KANDYDATKA SIĘ ZGODZIŁA I ZNIKŁA:O.ALE NA TEJ STRONIE CO PODAŁEM PISZA O WIELU WYKUROWANYCH MAKARONIARZACH:P.ZNAM JESZCZE INNE METODY ALE ZWYKLE SĄ DROŻSZE:O.JAK TATUŚ AUTORKI DYSPONUJĘ GRUBĄ KASĄ TO MOGE PODAĆ:D.POZA TYMI NIE SĄ AŻ TAKIE FDROGIE ZWIAŻKI CEZU I GERMANU;).TYLKO NIE WIEM GDZIE ZWIĄZKI GERMANU WYKOMBINOWAĆ I WYMAGAJĄ ONE SPECJALNEJ BIOTECHNOLOGICZNEJ OBRÓBKI:O.

Gość do maxxxa
no to kiszka bo jak nie wiadomo jak zdobyc to z niewłasciwej ręki lepiej nie ryzykowac