Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyla noga psia kosc

od wczoraj przytylam 2kg. WTF?

Polecane posty

ja rozumiem - troche zalega tresci z jelitach, troche cos tam. ale 2kg? czy to przed okresem moze byc taka roznica?

Oj moze tyle zalegac,wierz mi :D Wysrasz klocka itp,a rano bedzie normalnie.Mnie sie tak waga wacha,ale nastepnego dnia rano juz jest ok

Gość adya,.
a ja schudłam od wczoraj 0,2kg. Jestem od 2 tygodni na małej diecie i jest 1,8kg w dół:):):)

Gość truskawkowy koktajl
a ja od wczoraj schudlam 1 kg portki wisza :P a nie jestem na zadnej diecie stresy polecam zamiast diety

kurde, ale zeby tyle, wysikana jestem na maksa, klocka pocisnelam wczoraj. noz cholera, caly dzien teraz bede miala zepsuty juz bylo tak dobrze a tu 2kg ( troche wczoraj powpierdzielalam - fakt, pewnie moj zajebisty organizm wszystko szybko na tluszcz przerobil)

Gość truskawkowy koktajl
adya,. a ci powiem 1.8 to malutko na 2 tygo diety ja chudne w 2 tyg 3 kg na diecie biorac pod uwage ze jestem mala i malo waze wiec mnie ciezje schudnac i mam mniejsze zapotrzebowanie kaloryczne wiec i dieta musi byc bardziej rygorystyczna

0,2 gramy to bardzo malutko.Ja potrafie na kiblu niecale 1 kg wydalic :D Mowie powaznie.

ja chce to wysrac, chyba zapodam sobie xenne :D

Gość truskawkowy koktajl
irqa.. bozesz popracuje nad slownictwem i nie wysralam tylko mam duzo stresow i nie jem wczoraj nic nie zjadlam dzisiaj na wadze 1 kg mniej a jako ze jestem niska to dla mnieto zoancza 2 cm w talii mniej tyle samo mniej w biodrach i 1 cm w udach takze spadaj na dzrewo laska

no najlepiej schudnac 5 kg w tydzien.... a po diecie w trzy dni przybrac 6... to ci dopiero nie lada wyzwanie!!

Gość truskawkowy koktajl
Coralick moze nie histeryzju jakos chudne szybko i do tego nie wracam trzymam wage chyba ze miesiac opycham sie jak swinia to tak to kazdy by przytyl

truskawkowy koktajl troche edukacji na temat diet i chudniecia ci nie zaszkodzi :D Ja cale zycie mam w stresie,do tego nerwica sercowa,owszem sa dni kiedy nic nie jem ale to sie zawsze unormuje.W talii schudlas? :D Normalne jak zarcie sie trawi i splywa do jelit to i brzuch wklesa.

Gość hatrcvatravcd
zastoj wody w organizmie, zeby przytyc 2kg tluszczu w ciagu jednego dnia musialabys spozyc miedzy 14.000 -15.000 kcal poza normalnym pozywieniem ( okolo 2000 kca)l czyli ponad 16.000 kcal jednego dnia, przyznasz ze malo prawdopodobne

Gość hatrcvatravcd
to samo do odchudzajacych sie - blyskawiczne chudniecie jest oznaka odwodnienia, zeby stracic 1 kg tluszczu trzeba spalic okolo 7000 kcal :) co juz rozklada sie na conajmniej tydzien ( biorac pod uwage rozsadna diete i sport)