Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentna89

Dziewczyny nie uwierzycie, co mi wczoraj moj kolega zaproponował!!!!!

Polecane posty

Mialam sie z nim spotkac i sobie pogadac. A on do mnie co bedziemy robic?? Ja mowie ze usiadziemy sobie gdzies i pogadamy a on tak: A co powiesz na to gdybym wylizał Ci cipke??" Jejku ja takie oczy, czulam sie tak jakby ktoś mnie w twarz uderzył. Nikt tak mnie nie obraził jak on, przecież on byl taki wporzadku, myslalam z poczatku ze jego kolega sobie zartuje i pisze za niego. Czulam sie upokorzona, przeciez on wie, że mam chlopaka. Ja do niego: za kogo mnie masz ??a on,że za porzadna dziewczyne....tak za porzadna i z takimi propozycjami wyskakuje!!!. Jestem zaskoczona tym bardziej, że on mnie zna....potem przepraszal ,ale ja nie mam zamiaru sie z nim spotkac nigdy wiecej, bo czuje do niego wstręt. Nie nawidze mezczyzn, którzy w ten sposob podchodza do sexu...

Gość zdecyduj się wreszcie
ciekawe co chciałby w zamian?

To, że chce zaspokoic swoje potrzeby nic mnie nie obchodzi, niech lepiej sie trzyma ode mnie z daleka. Mam nadzieje, że nie bede miala okazji go spotkać. Niech sobie znajdzie jakas pusta gowniare, duzo jest takich chetnych....

Gość na zartach sie nie znasz
chcial sobie zazartowac, a Ty od razu oburzona cnotka-niewydymka, troche dystansu i luzu :)

Nie zartowal, mowil calkiem powaznie,chyba ja wiem lepiej niz wy. Wyobrazcie sobie taka sytuacje, ciekawe czy wam by bylo tak milo....

robisz problemy powinnaś się cieszyć że masz powodzenie. Nie istnieje przyjąźń między facetem a kobietą. Skoro tak Cię uraził urwij kontakt. Chyba że chcesz skorzystaćz oferty kolegi;)

Gość szukam kobiety ...
Macie osobliwe formy żartu :O

Do Juliusz Cezar, ze tak Ci odpowiem nie szukam przygodnego sexu, czy cokolwiek z tym zwiazanego tylko dla przyjemności z byle kim itp... Oczywiscie zerwe z nim kontakt...zresza juz to zrobiłam

Gość szukam kobiety ...
Sądzę że kobiety nie powinno się pytać o takie rzeczy, zawsze przecież powie że nie jest taka i ją to obraża.

niektórzy faceci myślą że jak ładna to niezbyt rozgarnięta ida się wykorzystać. A długo już jesteśz facetem?

jestesmy razem 6 miesiecy z moim chlopakiem. No dziwne ze tak mysli, bo uwazal mnie porzadna dziewczyne. Znal mnie i moje podejscie, rozumiem jakbym byla jakas laska, co z kazdym sypia to ok, dlatego mnie obrazil i sie wkurzylam....

pewnie facet mało atrakcyjny stąd twoja złość gdyby był murzynem czy arabek to by nie było afery

po co mieszac tu jakis arabów???!!! sa zasady to dotycza wszystkich, bez wzgledu na pochodzenie, nawet jesli bylby holernie przystojny ,nie robi to dla mnie roznicy....

Gość pozdro a Twoj Cie
odzwierciedla? :D