Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuiopq

tabletki antykoncepcyjne, 7dniowa przerwa, zabezpieczenie podczas tej przerwy

Polecane posty

Gość wertyuiopq

dziewczyny mam głupie pytanie, biorę tabletki anty, teraz mam 7 dniową przerwę, czy podczas tej przerwy jestem zabezpieczona czy musze stosowac prezerwatywę??

tak, podczas tej przerwy jesteś zabezpieczona, a jak masz wątpliwości to użyj gumki. ja brałam tabletki jak mi się podobało, czasem nawet nie brałam 2-3 tabletek i tak 3 lata jechałam na nich ;)

kaska co ty pierniczysz ? brałas jak chciałaś czyli nie byłas w opełni zabezpieczona !!!! mialas farta i tyle co do tematu tak podczas tej przerwy jestes zabezpieczona :)

myszka wiem że miałam farta, zdaję sobie z tego sprawę, że nie byłam zabezpieczona więc nie radzę robic tego samego innym. ale na sam koniec brania, jak już nosiłam się z zamiarem odstawienia tabletek to nie zależało mi na ich braniu. ale wręcz NAKAZUJĘ czytelniczkom żeby tabletki brały regularnie. a to że ja miałam szczęście, to nie znaczy że każdej innej uda się nie zajsc.trzeba je brac regularnie i tyle.

Gość annnnnnnn
Podczas 7 dniowej przerwy jest sie zabezpieczonym pod warunkiem ze rozpocznie sie kolejne opakowanie tabletek po tej przerwie

Gość farmaceutkaasia
substancja się kumuluje w organizmie i nie ma obaw przez "przerwe" bo jestes zabezpieczona.Oczwyiwiscie jesli przyjmujesz je z zaleceniami