Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portable ma

jest mi ciężko po śmierci bliskiej osoby..

Polecane posty

Gość portable ma

nie umiem sobie z tym poradzić..jest mi źle, ciągle wspominam nasze rozmowy, jego zachowanie..czy to minie?

Gość yr6tytgryt
potrzeba dużo czasu, pewnie cięzko jest przestać myśleć o tej osobie, nie musisz wypierać tych wspomnień to naturalne, trzymaj się

Gość niebiańska pokusaaaa
myślę, że wspominanie nigdy nie minie, bo ta osoba jest nadal dla Ciebie ważna, ale z czasem po prostu spojrzysz na to wszystko z innej perspektywy, bo życie toczy się dalej i nikt nie może tego zmienić... pozdrawiam i życzę dużo sił. 🌼 :)

Gość portable ma
chodzi o mojego dziadka jest mi tym bardziej źle, że on jeszcze zanim ja się urodziłam bardzo pił, awanturował się itp. Jego dzieci, w tym mój tata opiekowali się nim na starość ale czuć, że mieli do niego żal o tamto. Ja natomiast pamiętam go tylko i wyłącznie jako mojego kochanego, dobrego dziadka. Jest mi źle kiedy widzę, że im co prawda jest smutno, bo to ojciec ale chyba nie bardzo to przeżywają...

Gość niebiańska pokusaaaa
to zrozumiałe. pamiętaj proszę, że każdy odbiera daną osobę inaczej, bo każdy tak naprawdę jest inny na swój sposób i z innej strony daje się poznać. To lepiej, że pamiętasz tylko tę lepszą stronę swojego Dziadka. Postaraj się też zrozumieć swoich rodziców, na pewno czują ból po stracie bliskiego człowieka, ale mogę mieć także gorsze wspomnienia. Wiem, że to trudne, ale postaraj się to uszanować. 🌼