Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającyABC

Interpretacja zachowania dziewczyny

Polecane posty

Gość PytającyABC

Podoba mi się dziewczyna i ona o tym, przynajmniej tak mi się wydaje, wie. Więc próbowałem się z nią umówić np. na pizzę, do kina itp. Ona się początkowo zgodziła, wydając się nawet dość chętna, wstępnie ustalony został termin, po czym przed spotkaniem się rozmyśliła z jakichś teoretycznie, obiektywnie ważnych powodów. I nawet nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to że sytuacja powtórzyła się już trzy razy. Powinienem sobie odpuścić?

Gość zapytać wprost co jest grane

Gość NaIwNiAk.;.;,,.
po prostu lubi jak sie przy niej krecisz(ma ogromna satysfakcje) i dobrze zdaje sobie z tego sprawe ze moze cie zwodzic ,kobiety lubia takie gierki. Nie licz na to ze sie z toba umowi

Gość Moja skromna refleksja
Ona sie dowartosciowuje, gdy o nia zabiegasz, starasz sie. To zwykla niedojrzala emocjonalnie dziewczyna. Lubi bawic sie facetami, pewnie jest ladna i dobzre o tym wie. Moja rada: olej ja na jakis czas. Nie odzywaj sie, nie narzucaj. Jesli sie do Ciebie odezwie, chlodnejszym tonem prowadz z nia konwersacje. Nieczego nie proponuj, nie zapraszaj do kina, na pizze. Po prostu czekaj na jej ruch. Jesli sobie Ciebie odpusci, to nie zawracja sobie nia glowy wiecej. Te france lubia takie gierki, nadmuchiwac swoje ego. Marne szanse, aby z tej znajomosci cos bylo wiecej. Smutna prawda, ale tak jest.

Zwyczajnie nie warto się z takimi osobami zadawać. Są niepoważne. To trochę jak z niesolidnym rzemieślnikiem. Umawiasz się z gościem na robotę, raz drugi a on się wykręca później, że teściowa przyjechała, że żona rodziła i takie tam. Ludzi niesłownych należy omijać szerokim łukiem. Dla własnego bezpieczeństwa.

Gość Hmmmmmmm...
Olej sikiem prostym glupia c i p e. Szkoda Twojego czasu i nerwow. Napisz jej, albo powiedz, ze jest niedojrzala emocjonalnie, niepowazna i niech poszuka sobie innego frajera do swoich dziecinnych gierek. Znaj swoja wartosc i gas takie szmaty na starcie. Niech nie mysli, ze wszystko jej wolno.

Gość bershkaa
ja mialam tak z chlopakiem komplementy zaproponowal spotanie a pozniej cisza:O sytuacja sie powtazrala wiec nie wiedzialam o co chodzi olalam to, skreśliłam trzeba zyc dalej ;) odpusc sobie, jakby jej zalezalo to by sie zgodzila

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY . W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl< br />

Gość zaytaj się wprost
kiedy ma czas, jak będzie się dalej wymigiwać, to olej

Rozumiem, że mogło się zdarzyć, że miala akurat inne plany. Ale tak trzy razy z rzędu? fakt, że czuje sie w pewien sposób adorowana przez Ciebie świetnie wpływa na jego ego i próżność. Nie dopatrywałabym się w tym żadnych gierek ani niczego takiego. To już jasny komunikat- ona nie chce się z Tobą umówić. Niestety.

Gość lkiol
Kopnij ja w tylek i niczego nie zaluj. Gdyby jej choc troche zalezalo, to by sie z Toba spotkala. A tak marnujesz czas, nerwy, swoj wysilek, by sie jej przypodobac, a ona to na pewno widzi, tyle ze dowartosciowuje swoje ego i cieszy ja taki stan rzeczy. Prozna ksiezniczka i tyle!

Gość Skazany na samotność
Moja skromna refleksja napisał(a): " Ona sie dowartosciowuje, gdy o nia zabiegasz, starasz sie. To zwykla niedojrzala emocjonalnie dziewczyna. Lubi bawic sie facetami, pewnie jest ladna i dobzre o tym wie. Moja rada: olej ja na jakis czas. Nie odzywaj sie, nie narzucaj. Jesli sie do Ciebie odezwie, chlodnejszym tonem prowadz z nia konwersacje. Nieczego nie proponuj, nie zapraszaj do kina, na pizze. Po prostu czekaj na jej ruch. Jesli sobie Ciebie odpusci, to nie zawracja sobie nia glowy wiecej. Te france lubia takie gierki, nadmuchiwac swoje ego. Marne szanse, aby z tej znajomosci cos bylo wiecej. Smutna prawda, ale tak jest. " Bardzo dobry tekst, proponuje sobie skopiować i wkleić do pliku. Tępe cipy trzeba gnoić :D

Gość ...Winnetou...
"Tępe cipy trzeba gnoić" Zgadzam się. Autorze miej na nią wyj...e. Znajdź sobie inną dziewczynę i pokaż się tej tępej cipie z nią. Zobaczysz jak gula skoczy próżnej księżniczce.

Gorzej jak ta 2-ga też okaże się tępą cipą ;)

Gość ...ot...co....
odmowila ci 3 razy z rzedu?

Gość ...ot...co....
piszecie ze soba? jak wygladaja wasze relacje? jest ok poza faktem ze ci odmawia, czy zachowuje sie wobec ciebie chlodno? ja bym na twoim miejscu przekazala paleczke dziewczynie. jak kolejny raz ci odmowi to napisz jej ,ze jak bedzie wolna to ma ci dac znac. jak sie nie odezwie to ja olej

Gość tak to ..
3 razy to raczej sobie odpusc ,,chybaze jest no wiesz to 4 i ostatni:)

Gość ...ot...co....
moze dziewczyna jest niesmiala i boi sie z toba spotkac :P

NIeśmiała i zgodziła się chętnie ?

Gość Ja dziękuję...
Przede wszystkim jest niepoważna i tępa. Gdyby jej zależało na spotkaniu już dawno by się umówiła z Autorem, a nie wodziła go za nos, a później pod byle jakim pretekstem odwoływała spotkania.

Gość ...ot...co....
moze czeka az jej pryszcze zejda z twarzy :P ja bym zrobila tak, jak wczesniej napisalam

Gość cowoy_bebop
Miałem kolego podobną sytuację. I wiesz co z tego wyszło? Tylko się wkurwiałem. Niby chciała, niby nie. Milczała kilka dni, nie odpisywała na smsa. Później rozmawiała jakby nic nie było. Zadałem sobie pytanie:" co jest kurwa grane?" Dałem sobie z nią spokój. Takie jak ona to chyba lubią się dowartościowywać. Znam się na kobietach i wiem, ze ta napewno nie była wstydliwa,nieśmiała. Dam Ci radę kolego..odpuść,nie zawracaj sobie głowy nią. Stracisz tylko czas i nerwy. Pzdr.

Gość Niesmaczny zart
Ja mialem podobna sytuacje do Twojej, Autorze. Probowalem sie umowic ze sprzetowa laska, ale sciemniala, ze sie wstydzi itp. bzdety. 2 razy mnie splawila, ale postanowilem ja na jakis czas olac. Zaczela sama sie do mnie odzywac, szukac kontaktu. Bylem troche niedostepny, momentami ja olewalem, chcac jej dac do zrozumienia, ze swiat nie kreci sie tylko wokol niej. W koncu nie wprost zaproponowala spotkanie. Na 1 randce panienka nie protestowala jak ja dotykalem, calowalem, wiec zaproponowalem hotel. Byly chwile namietnosci, rozkoszy, po czym raz na zawsze olalem laske. Ona niby szukala ze mna kontaktu, ale darowalem ja sobie, gdyz wiedzialem, ze kreci z kilkoma facetami naraz. Zdawala sobie sprawe z tego, ze jest ladna i ma powodzenie, wiec skrzetnie do wykorzystywala. Takie france nie sa godne dluzszego zainteresowania. To typowe worki na sperme, nic wiecej. Takze, ja sie zgodzi ta Twoja kobieta na spotkanie, to ja przelec i zostaw. Szkoda czasu i nerwow.

Gość cowboy_bebop
Głupi byłby jakby ją przeleciał. Dałby jej tylko to, czego ona chce. Sam zaangażowałby się i po co? Facet nie musi być jak dziwka. Jak masz twarde zasady to trzymaj się ich Autorze. Pzdr.