Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeefia

Co za wstyd! Muszę zakończyć tą znajomość.

Polecane posty

Gość zeefia

Poznałam pewnego faceta, który jest kuzynem mojej koleżanki. O dziwo mi się spodobał i zaczęliśmy się spotykać. Do czasu :O Ostatnio spotkałam się z koleżankami i ta kuzynka wtedy powiedziała, że on jest prawiczkiem :O Reszta koleżanek miała niezły ubaw, że się z nim spotykam i ciągle się z niego naśmiewają :O Z jednej strony jeszcze te jego prawictwo nie przeszkadza, ale z drugiej strony juz tak... Zawsze myślałam, że ciężko jest mnie zdobyć, a tu "zbajerował" mnie byle prawiczek :O :O :O

Gość aha i achh
nie pociaga cię mozliwośc wyszkolenia go na swoja modłę? :D

ja tam nie jestem za pawiczkami ale tez nie uwazam zeby od razu skreslac bo sie jeszcze nie bzykal... choc to tez jest zalezne... np. od wieku. Bo jak ma 20 i nie bzykal to ok ale jak ma 40 i nie bzykal to poracha!

"Byle" prawiczek... zabrzmiało prawie pogardliwie. Oczywiście Ty wolałabyś jakieś chuja, który swoje podboje liczy nie w dziesiątkach a setkach dziewczyn, tak? :O

Gość nie wiem skad to sie bierze
ja mialam 25 letniego prawiczka z ktorym jestem w szczesliwym zwiazku i nie rozumiem czemu go skreslasz? byloby Ci milo jakby Ciebie jakis chlopak skreslil tylko dlatego ze jestes dziewica???

Gość zapytać wprost co jest grane
skoro przeszkadza ci jego brak doswiadczenia, to pewnie masz tabun kolesi na koncie?

Gość zeefia
Nie mam tabunu facetów za sobą. Sama jestem dziewicą i rzecz jest w czym inna niż jego brak doświadczenia. Jak wiadomo to kobiety i mężczyźni mają odmienną mentalność. Kobiety bardzo często starają się być wstrzemięźliwe, zaś u facetów jest odwrotnie. Przez praktycznie całe życie dążą do tego aby "zaliczyć". To, że mu się nie udało tego zrobić oznacza, że musi być jakąś fajtłapą i nieudacznikiem, który nie potrafi poderwać żadnej kobiety :o Ja nie chcę być tą pierwszą, bo wyjdę na łatwą i zdesperowaną :O

Skoro dla ciebie takie ważne jest to, co myślą na temat twojego związku inni, pozostaje mi tylko ci współczuć.

kto Ci nagadal takich glupot ze to musi byc fajtlapa???? moj mial 25 lat jak kochalismy sie pierwszy raz a czemu tyle? bo czekal na wlasciwa osobe brzmi smiesznie ale nie tylko wsrod kobiet zdarzaja sie romantyczki ktore czekaja na odpowiedniego partnera a sluchaj dalej kolezanek to bedziesz zima w trampkach chodzic skoro tylko ich zdanie sie dla Ciebie liczy ps. moze to i lepiej ze go nie chcesz. jest szansa ze znajdzie madrzejsza

Gość zeefia
"moj mial 25 lat jak kochalismy sie pierwszy raz a czemu tyle? bo czekal na wlasciwa osobe brzmi smiesznie ale nie tylko wsrod kobiet zdarzaja sie romantyczki ktore czekaja na odpowiedniego partnera" A co miał Ci innego powiedzieć? Może coś takiego? "Wiesz kochanie, nigdy nie uprawiałem seksu dlatego bo żadna kobieta oprócz Ciebie mnie nie chciała." Oczywiste jest, że lepiej coś nazmyślać żeby się nie pogrążyć jeszcze bardziej :D Co do opini innych to oczywiście, że to jest ważne. Nie wiem nawet dlaczego jesteście tym zniesmaczone :O Koleżanki mogą na coś obiektywnie spojrzeć, poza tym jeżeli większość ma jakieś zdanie na dany temat to musi coś w tym być. Jeżeli inni mi powiedzą, żebym nie wchodziła na jezdnię bo w moją stronę zmierza rozpędzony samochód, to wtedy też mam ich nie słuchać? :D Dajcie spokój :D

a jezeli powiedza zebys weszla to polecisz z zadowolona mina?? jezeli chcesz wiedziec to moj facet na brak powodzenia nie narzekal. nawet jak juz bylismy razem to mial problem z jedna nachalna dziweucha. nie patrz na wszystko tak jak kolezanki bo naprawe zle na tym wyjdziesz a Twoje kolezanki wiedza ze jestes dziewica? czy im nie powiedzialas bo boisz sie wysmiania?

Gość zapytać wprost co jest grane
albo prowo albo konkursowa idiotka... stawiam na prowo i oceniam 0/10

Gość zeefia
"albo prowo albo konkursowa idiotka... stawiam na prowo i oceniam 0/10" Czyżby jakiś sfrustrowany prawik? :D I widziecie, właśnie taki jest z wami problem. Lepiej się trzymać od was z daleka :D Tylko nie pisz zaraz, że jesteś kobietą bo nie uwierzę :D Ps. Moje koleżanki wiedzą, że jestem dziewicą i nie widzą w tym żadnego problemu, ani powodu do wstydu. Nie mamy przecież po 15 lat :D

moze i nie macie po 15 ale tak sie zachowujecie? doroslej kobiecie nie przeszkadza fakt ze mezczyzna jest prawiczkiem. powinnas sie cieszyc ze nie spal z zadna. a skoro Ty sie nim zainteresowalas to przeciez nie jest chyba taki zly, co nie???

Gość zeefia
głupia prowokacja a wy dajecie się tak łapać.

co ty pogielo cie skreslasz kogos bo sie jeszcze nie ruchal moze czeka na ta jedyna a nie sie kurde puszcza jak jaka ..

nie przesadzaj :/ chlop sie po prostu szanuje a ty go przekreslasz bo nie zamoczyl swego penisa w czyjejs pochwie ;) jakbys sie dowiedziala ze chodzi na dziwki i pierdoli z byle kim to tez bys tak zareagowala?