Gość załamany_y Napisano Wrzesień 18, 2010 Mam poważny problem i byłbym wdzięczny za rady i pomoc . Gdy mój syn miał 7 miesięcy matka zabrała go na wakacje , potem pojechała z nim jeszcze na Mazury,nie co później oznajmiła mi, że tam dostała ofertę pracy i tak będzie Nam troszkę lepiej. Nieświadomy niczego zgodziłem się, jeździłem do syna. Z "naszej klasy" dowiedziałem się, że Ona kogoś ma.Ten facet miał zdjęcia z nią i moim synem !!!! Mój syn ma obecnie 3 lata , moja eks ( nie jesteśmy małżeństwem ) wmawia mu, że ten koleś jest jego ojcem a JA to jestem jakiś Pan Zbluzgałem Ją okrutnie a Ona to nagrała no i mam sprawę. Nie odpuszczę mego syna za nic na świecie !!! Obecnie przebywam za granicą, jechałem tysiące km aby się z nim zobaczyć a jej nie było gdzie wiedziała,że przyjeżdżam bo tak się umówiliśmy, a wcześniej widziałem go tylko kilkanaście minut . Nie wiem co robić,prawo dla ojców jest straszne bo wcale go nie ma. Może ktoś z Was przeżył coś takiego i sobie z tym jakoś poradził ? Proszę o jakąkolwiek radę. Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach