Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamany_y

Ona mu wmawia, że nie jestem ojcem

Polecane posty

Gość załamany_y

Mam poważny problem i byłbym wdzięczny za rady i pomoc . Gdy mój syn miał 7 miesięcy matka zabrała go na wakacje , potem pojechała z nim jeszcze na Mazury,nie co później oznajmiła mi, że tam dostała ofertę pracy i tak będzie Nam troszkę lepiej. Nieświadomy niczego zgodziłem się, jeździłem do syna. Z "naszej klasy" dowiedziałem się, że Ona kogoś ma.Ten facet miał zdjęcia z nią i moim synem !!!! Mój syn ma obecnie 3 lata , moja eks ( nie jesteśmy małżeństwem ) wmawia mu, że ten koleś jest jego ojcem a JA to jestem jakiś Pan Zbluzgałem Ją okrutnie a Ona to nagrała no i mam sprawę. Nie odpuszczę mego syna za nic na świecie !!! Obecnie przebywam za granicą, jechałem tysiące km aby się z nim zobaczyć a jej nie było gdzie wiedziała,że przyjeżdżam bo tak się umówiliśmy, a wcześniej widziałem go tylko kilkanaście minut . Nie wiem co robić,prawo dla ojców jest straszne bo wcale go nie ma. Może ktoś z Was przeżył coś takiego i sobie z tym jakoś poradził ? Proszę o jakąkolwiek radę. Z góry dziękuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować