Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzątaniina

zawiść koleżanek/kolegów z pracy

Polecane posty

Gość krzątaniina

odkąd zaczęłam więcej wyjeżdzać niektorzy zrobili sie mówiąc wprost zazdrosni :O inaczej ze mną rozmawiają, inaczej traktują, jakoś tak dziwnie mi z tym :O Niby rozmawiają, pytaja sie nawet o wakacje itd ale czasem jest to powó do uwag, uszczypliwości, krytykowania itd co mam zrobic? staram się nie zwaracac uwagi oczywiście ale jest to MĘCZĄCE! :O

Gość Banan Dole
Przestań się chwalić.

Gość bimbooo
a wyjeżdżać gdzie i kto Ci konkretnie zazdrości?? no niestety .. polska żółć:P a lubisz się czasem przechwalać gdzie podróżujesz?

Gość krzątaniina
:D spodziewałam się takiej odpowiedzi tylko ż e ja się nie chwale, nie opowiadam pierwsza, nie gadam, staram się nawet nie mówic przed wyjazdem gdzie jade :) Pracując na co dzień z większą grupą ludzi jest nieuniknione, rozmowa o urlopie, po urlopie, na ferie, na świeta - zawsze pytają pytania GDZIE.

Gość krzątaniina
czasem żartuje, wymiguje się od odpowiedzi, wiadomo ze komuś się powie normalnie jak znajomemu, ludzie w końcu rozmawiają.Mam kłamac?

Gość bimbooo
i co się przejmujesz tymi wieśniakami:P zazdrość ich zżera i tyle bo nie mają kasy żeby jechać do egzotycznych krajów...

Gość krzątaniina
wiesz, troche mi przykro ze niektórzy (NIE WSZYSCY) tak reagują... ja lubie tak spędzac czas i juz, lubie podróżować. Co lepsze ci własnie pytają się nawet (!) ile zapłąciłam, na odczepnego podaje jakąs kwote, pytają --ooo, tak mało?? :D to po kiego #$% złośliwie komentuja a sami nigdzie nie jeżdzą (pomimo ze tak 'tanio' jest :P )

AUTORKO! Ty się dziwisz,że są zawistni, w Polsce to wystarczy mieć urodę trochę ponad przeciętną albo ubrać dobre buty na wysokich szpilkach i już mogą cię zjeść ! a jeszcze by tak do tego opowiedzieć o wycieczce na Karaib to mogą chyba zabić :P też tak mam nie przejmuj się

Gość krzątaniina
u nas jest specyficzne środowisko, dużo młodych ludzi, duzo czasu ze sobą spędzamy a więc nie da się NIE rozmawiac :O i takie coś siłą rzeczy gdzieśtam wyjdzie..., integracje, wyjazdy służbowe itd...

Gość jinem
haha, nastepna, ktora jest przekonana, ze wszyscy w okolo jej zazdroszcza:o Naprawde myslisz, ze ty jedna masz kase na podroze? To sie nadaje do leczenia🖐️

Gość 34...
a daj spokój :D co się pzrejmujesz?????? a specjalnie bym gadał gdzie jade, potem pokazywała zdjęcia, przeciez to normalne ze ludzie dzielą się tym, gdzie byli na urlopie, gdzie spedzają wolny czas :D to jest normalne, a to juz ich problem jesli sa zazdrosni, niezdrowo zazdrośni podkreslam. miej ich w d...... niech się złoszczą i zazdroszczą ;)

Gość krzątaniina
hehe, nie obchodzi mnie czy inni mają, pewnie mają ale nie wyjezdzają choć twierdzą ze te wyjazdy takieeee tanie ;) Jednak troche zazdroszczą bo mi dokuczają z tego powodu, niby na zarty ale jednak... a sami jada nad jezioro albo nigdzie... Oczywiscie nie wszyscy!! taca są ;) na szczęście

Gość 34...
olejjjjjjjj, to oni mają problem a nie ty

Gość jinem
no i po cholere podnosisz?:O Znajdz sobie znajomych dla ktorych wyjazd na karaiby to jak pierdniecie i sprawa rozwiazana. Tylko zaraz, wtedy bedziesz miala problem, bo to ty bedziesz ta biedniejsza i na nikim twoje wyjazdy nie beda robic wrazenia, a to juz nie jest takie fajne, prawda?:D

Gość upuppupuii
ludzka zawiść :P