Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LubięWasZaSzczerość

Na którym zdjęciu według Was lepiej wyglądam?

Polecane posty

Gość Waldekmis
a ta czarna to też ty?? czy kto bardzo ladna

Gość glen b
Sonia roochasz sie trochę z nieznajomymi?

Gość zdzichhhh
Dziewczynki wszystkie jesteście piękne ,ale jeśli nie macie nic przeciwko temu to zjadę sobie na ręcznym pod te wasze fotki?

Gość w 100%
oba fatalne :-0

Gość J,MNBFVDBGN
lepeij na tym gdzie jestes z dzieckiem ale jesli ma byc do jakiegos tma profilu to lepeij sama chyab ze to twje dziecko ale watpie:P

Gość zdzichhhh
dziewczynki dzięki wam już po wszystkim ale mi ulżyło :D

to ja, tylko , ze tego konta używam na dziale "ciaza, macierzyństwo" itd...:) a na ogólnym "lubięWas...." :)pozdrawiam i dzieki za opinie:)

Gość Mammmi22 na pierwszym
zdjeciu lepiej wygladasz. Powiedz mi gdzie Ty mieszkasz, ze dalas takie imie corce? raczej niespotykane w Polsce.

Jestem z Poznania, ale bardzo lubię Francję i język francuski - mimo, że go jeszcze nie umiem:( Bardzo podoba mi się ta kultura, a imiona łądnie się wymawia, zamierzamy wyjechac za jakiś czas za granicę, więc imie będzie adekwatne:) Poza tym - nawet jeśli mielibysmy zostać w Polsce - to myślę, że wiele dzieciaszków ma teraz imiona zagraniczne, więc nie będzie to jakoś raziło.. poza tym- wiele osób twierdzi, że źle jest dawać zagraniczne imiona i "tępić" kulturę polską - ale ja szczerze mówiąc, nie czuję się jakoś zwiazana z Polską, raczej uwazam, że jestem kosmopolitką:) Stąd ten wybór, imię i tak jest spolszczone - bo oryginalne brzmi - Shantee z przedgłosem nad "e" Jak by ktoś pytał - tak imieniny też się obchodzi z taki imieniem - 14 maja lub 18 października. pozdrawiam

Gość mi sie tez wydaje
ze imie fajne - a zdjecie hmmm lepsze to z coreczka, albo to z bloga córki teztam jestes jak razem leżycie czy coś- tez łądnie wygladasz

Gość mamammmmmmaaa miaaaa
ale masz brzydkie dziecko :O

Gość youuuuuu
a mi sie najbardziej podoba z coreczka jak lezycie:)

HEHE no dzieki za opinie, ale teraz to taki mi metlik zrobiliście w głowie, ze nie wiem które wybrać, mam większy dylemat niz przed założeniem topica..:P:P

mammmma mia------wiesz co, to co napisałaś świadczy tylko o twoim niskim POZIOMIE nie obchodzi mnie co sądzisz na temat mojego dziecka - nie o niej był wątek jesli tak piszesz, to albo zazdroscisz, albo jesteś mega niedowartościowana... nie wiem co o tym sądzić.. wiesz - dla kazdej matki - jej dziecko jest najpiękniejsze gdybym miała byc chamska bym Ci życzyła, żeby urodziło Ci się piękne dziecko, ale bardzo schorowane widac, ze jesteś pustą kobietą - liczy się to, aby dziecko urodziło się zdrowe, a nie myśli sie o tym czy bedzie super piękną gwiazdą. Ja ją kocham i tak uważam, ze jest bardzo ładnym dzieckiem:) SKORO JESTES TAKA FANFARANFA TO WRZUC ZDJECIA SWOICH DZIECI, MOZE POSRAMY I POŻYGAMY SIĘ JAK ZOBACZYMY.. co?