Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będzieta oglądali

BĘDZIECIE OGLĄDALI WALKĘ PUDZIANA????

Polecane posty

Gość będzieta oglądali

mój facet to chce oglądać. Ja wolę mam talent,ale on twierdzi,że musi zobaczyć kolejną porażkę pudzianowskiego. Nie lubie PUDZIANA drażni mnie jak gada jaki on silny itd.

i to jest dla Ciebie problem ? z tego co wiem bycie w związku jest sztuką kompromisów...

Gość nie chce mi sie logować
bede ogladac, ale spokojnie zanim zacznie sie walka pudziana to mam talent sie juz skonczy, pudzian jako walka wieczoru bedzie okolo dwunastej w nocy

Gość będzieta oglądali
ja na jego porażkę nie liczę. Mam gdzieś czy wygra czy nie. A to obejrze mam talent jak ok 12w nocy ma walczyć

Nie jest miłośnikiem MMA, ale lubię WWE. I powiem wam że walcząc w zwarciu z przeciwnikiem dużo cięższym nie sposób wygrać. Pudzian walcząc z Silvą ciągle popełniał ten błąd że zamiast trzymać dystans, to dążył do zwarcia....i skończyło się tak jak się skończyło. Mam nadzieję że nie popełni tego samego błędu w walce Eschem. Niech nie próbuje się z nim siłować, bo ważącego 200 kilogramów Escha i tak nie przepcha. Nie trzyma dystans i walki pięściami + kopnięcia. Co do kopnięć, to zauważyłem że Pudzian umie kopnąć jedynie nisko, w udo. Powinien poćwiczyć wysokie kopnięcia w klatkę piersiową i głowę. Ja osobiście wyczekuję na walkę The Undertaker vs Kane, 19 września, o tytuł World Heavyweight Champion.

Mój facet zaprosił dziś 3 kumpli na walkę Muszę posprzątać cały dom i iść do sklepu,a miałam zamiar cały dzień się lenić w piżamie