przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizos 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 widzę , że tutaj nic się nie zmieniło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spali lili Napisano Wrzesień 18, 2010 zgadasz się z jen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 fotka oczywiście przewrócona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyjdz ja bede. Napisano Wrzesień 18, 2010 usta jak u murzyna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizos 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 rzata małgo .. nie jesteś brzydka , ale foto słabo zrobione i zretuszowane.. :) to nie sa zle intencje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przyjdz ja bede 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przyjdz ja bede 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 a mi sie podobaja oczy rzaty malgo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty się uważasz za Napisano Wrzesień 18, 2010 przystojnego? Eh :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ii yyy Napisano Wrzesień 18, 2010 co po co Ci fota :D:D okropne przystojniak:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonia Neumann 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 no piękny jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenek 62 Napisano Wrzesień 18, 2010 ale masz wary ,duzo obciagasz synu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 przjdz a bede - Twoje to dopiero są zjawiskowe :) i foty profesjonalne, moja to ''z ręki'' i z telefonu :) a oczy, nos, usta, policzki to efekt fotoszop niech będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dionizos 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 tak znacznie ładniej .. nie sądzicie ? sorrki magorzato , że sie troche porządziłem :) http://img545.imageshack.us/i/1dsc00095.jpg/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jngfghfg Napisano Wrzesień 18, 2010 rzata czy Ty możesz dać w końcu kiedyś jakieś normalne zdjecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przyjdz ja bede 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 dzieki :) ale i tak fakt ze oczy masz ladne i wlosy tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 dziękuję za darmową przeróbkę... to jest nienormalne ??? tak sobie poprzerabiałam w jakimś programiku, a Ty już... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 to dobeze ze wam się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szuruuubuuruuuu Napisano Wrzesień 18, 2010 ale ty wcale nie jestes przystojniak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jngfghfg Napisano Wrzesień 18, 2010 normalne to znaczy bez żadnej przeóbki, w naturalnym świetle i troche bardziej z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clareessa essa Napisano Wrzesień 18, 2010 ja pierdole przemo!!!!!! no nie wierze to naprawde ty??? na babskim forum z fotą o ja pierdziu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak znajdziesz fajną sekte Napisano Wrzesień 18, 2010 a te wasze zdjęcia to na wabika dajecie po co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak znajdziesz fajną sekte Napisano Wrzesień 18, 2010 autor interesująco przystojny jak dla mnie 10/10 za to co widać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Gocha jest pieNkna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 reke mam za krotką swiatlo jest naturalne a fotki bez przerobki mialam to juz jest ostatnie wiecej nikogo nie bede straszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asasasa Napisano Wrzesień 18, 2010 nie jesteś przystojny, jesteś zupełnie przeciętny :O za to inteligencją nie grzeszysz, skoro wstawiasz swoje zdjecia na kobiecym forum. I w dodatku masz zbyt wysoką samoocenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Keri jak ja jestem ''piękna'' to jak Ciebie nazwać ??? wakacje się kończą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulomie jeden Napisano Wrzesień 18, 2010 to juz nie mogles chociaz obrocic tej fotki ? co za cymbal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przyjdz ja bede 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 nie jest taki zly. ale odstrasza ta jego pewnosc siebie. to dobrze ze masz pozytywne nastawienie 'przystojniaku' ale uwierz ze nie ma sie czym az tak chwalic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach