Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamała1234

SIEDZĘ JAK NA SZPILKACH...

Polecane posty

Gość załamanamała1234

pokłóciłam się z facetem bardzo, on ma z doskoku teraz komputer matki,m gdzie kiedys zainstalował gg i nie korzystał z niego prawie wcale, napisał do mnie raz wiadomosc.. dzis jak gadalismy to wydawało mi sie, ze uslyszalam dzwiek wiadomosci przychodzacej na gg, załozyłam nowy numer i napisałam z głupa, by było, ze to typowa pomyłka, cos w stylu " masz dla mnie tego ipoda?" a on po jakims czaasie napisał " mam"... ponoc nie korzysta z tego gg, a do mnie z niego na pewno nie pisze!!!!!! nie było mnie na gg jak odpisał, teraz go nie ma w domu, napisałam wiec "kiedy mozemy sie zatem spotkac", w sensie p oodbiór tego ipoda.. i czekam az sie pojawi w domu, ciekawe jak bedzie ze mna gadał idiota, pierwszy raz robie cos takiego po 2 latach, nie ufam mu zupełnie... najchetniej bym mu w twarz wykrzyczała, ze jednak wiem, ze korzysta a mnie kłamie.. ZOBACZYMY

Gość co ty ??
No ale w czym problem ? Zabraniasz facetowi korzystać z gg ? A z Twoją samooceną wszystko ok aby ?????

Jeśli używa gg to nic złego. Hmm, ale to, że Cię kłamie to bardziej poważna sprawa, wygląda jakby miał coś do ukrycia napisz nam co Ci odp, jak Ci napisze kiedy i gdzie to nie mów mu, że coś wie , zobaczysz co wymysli , żeby wyjść, i idź na spotkanie po "ipoda" :)

Gość załamanamała1234
NIE NO wiadomo, ze nie chce sie od razu odkryc.. on raczej sie nie umówi z tym kims, ale boje sie o flirt.. nie zabraniam krozystac, ale on nie ma numerów zadnych i mowi, ze nie korzysta, a chyba prawda jest inna...

Gość co ty ??
No to napisz do niego z jeszcze innego numeru jako jakaś kobieta, zapytaj czy ma chwilkę, zeby popisać itp to się dowiesz jaka jest prawda, skoro mu nie ufasz. Będziesz miała wszystko czarno na białym.

Gość co ty ??
Szczerze to z tego co tu opisałaś ja myślę, że on może faktycznie nie korzysta na ogół z tego gg, ale ktoś coś od niego chciał, w sensie że tego ipoda no i podał tej osobie numer w celu omówienia szczegółów .... A wiesz kto o tego ipoda pytał ? Pisze w katalogu publicznym kto to?

Ona to napisała hahah :D:D:D Nie no czytanie ze zrozumieniem ludzie, chciała dziewczyna to sprawdzić to napisała wiadomość o ipodzie, ja też bym takiemu nie ufała, co nie znalazł a odp

Gość co ty ??
Ale skąd Ty wiesz, że on ma jakiegoś ipoda dla kogoś? Pozatym mi chodzi o to żeby autorka napisała konkretnie, że jest kobietą i chce pogadać, poflirtować a nie robić interesy typu ipod....

no nie no naprawdę.. :D On nie ma żadnego ipoda, ona napisała, żeby zobaczyć czy się odezwie do niej, nie ma go, a pisze, że ma . Czyli coś tu nie gra, szuka, żeby zagadać. Ale co do drugiej części twojego postu się zgadzam , napisz do niego konkretnie, jako kobieta, czy ma czas pogadać itd.

Gość co Ty?
No właśnie tego nie jarzyłam jak ona trafiła z tym pytaniem o tego ipoda, ze on napisał, że go ma.... dziwne, No właśnie, więc napisz do niego jako kobieta, ze chcesz pogadać, potem wypytaj ile ma lat, czy jest sam i tu się duzo dowiesz....

Gość Co Ty?
Właśnie - powodzenia. Obyś się przekonała, że on jest w porządku :)