Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna być może przyszła mama

Jak powiedzieć mężowi że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość kolejna być może przyszła mama

witam staramy się z mężem o dziecko. jeśli się uda teraz ,chciałabym np.wysłać mu o tym sms w formie wierszyka .oczywiście mąż będzie w tym samym pokoju.widok jego minki w trakcie czytania sms-a będzie bezcenny dla mnie. może macie pomysły na jakiś tekst na ten temat?

Gość hehehehehehehe
dziecko drogie, najpierw zajdź w tę ciążę. Ile Ty masz lat, że masz aż takie dylematy? Jakby nie było tel. komórkowych to co byś biedna zrobiła? Wtedy nie zobaczyłabyś pewnie jego bezcennej minki :0 i musiałabyś powiedzieć mu to bezpośrednio....straszne :D

Gość głupawa autorka!
kolejna stuknięta niedorosła dziewczynka. ale masz problemy.może lepiej nie zachodż w tę ciążę bo przez sms nie urodzisz :P

Gość eee??
jakaś panna kiedyś pisała że zrobiła fajną kolację nastrojową, że bardzo miło i fajnie wieczor spędzili, a potem jakoś blisko byli i ona poprosiła żeby on ją pocałował. a Kiedy pocałował, to powiedziała żeby pocałował jeszcze tu - wskazując na brzuszek - bo tam jest ktoś, kto czeka na tego czeka na tego całusa i będzie go bardzo kochał. Wydawało mi się to takie zwyczajne, a jednocześnie takie ciepłe i wyjatkowe :)

Gość ciezarowkaa25
smsem? może poślij mu jeszcze maila? lepiej kup śpioszki z napisem typu "kocham tatusia" i wtedy jego mina będzie prawdziwie bezcenna

Gość jhahaaa
najpierw zajdz w te ciaze,bo to nie takie proste,jak sie wydaje!