Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge już oddychać

Przegrałam w życiu lat 23

Polecane posty

Nie mam się gdzie wyżalić. Proszę nie bluzgajcie na mnie. Mam 23 lata i przegrałam życie. Miałam bardzo ciężkie dzieciństwo, wiedziałam że prędzej czy później to się jakoś odbije na mojej psychice. Jedni wpadają w nałóg alkoholowy inni narkotyki. Ja stałam sie zakupocholiczką. Kupowałam byle wydawać. Wpadłam w okropne problemy. Nawet nie mam mnie kto z tego wyciągnąć bo jestem sama kompletnie sama. Mam już zablokowane wszelkie limity, na kartach, w bankach itd. Ale mam taki dług że teraz myśle pod który samochód się rzucić, tylko to mi w życiu pozostało :(

Gość hjhjhjhjhjh2121212
sprzedaj te rzeczy

To nie jest tak, nie kupowałam nic wartościowego, wydawał ot tak, nie kontroluje tego. Nie ma dla mnie już ratunku, cała moja wypłata idzie na raty, a i tak połowe nie moge spłacać grozi mi sąd. Jest to moja porażka, naprawde nie pozostaje mi nic już tylko się zastrzelić

Gość ffffffffffffffggg
jaki masz dlug i co dokladnie kupowalas?? ciuchy czy moze samochod wycieczki?? ja am to samo w domu nigdy nie bylo pieniedzy ale ja wpadlam w obsesje podrozy pozadluzalam sie zeby zwiedzac podrozowac oszukiwac siebie ze stac mnie na te wszystkie luksusy i hotele...tez mam wszystko zablokowane juz;(

Gość hjhjhjhjhjh2121212
zeby sie zastrzelic to trzeba miec bron, dasz rade wyjdziesz z dlugow zawsze mozna napisac o zmniejczenie rat, jak masz prace moze znajdz jeszcze jakas dorywcza

Gość ffffffffffffffggg
ile masz lat gdzie pracujesz i ile zarabiasz i jaki masz dług?? masz jakis majatek mieszkanie auto?

Gość patologia20
ja tez przegrałam swoje zycie juz dawno temu, a mam niecale 20lat, wieczorem sie zechlam standardowo co sobota, jutro znow to samo, poniedzialek bedzie ciezko wygladał......

NIe nie mam właśnie nic, żadnego majątku, auta, niczego. Jestem wielką przegraną. Nawet nie wiem kiedy tyle pieniędzy wydałam. Z reguły po prostu wydawałam na fryzjera, kosmetyczke, czasem jakieś ciuchy, kosmetyki, rozrywke, podróże. Tak że nie mam z tego teraz nic. Dlatego moja sytuacja jest tak tragiczna. Oczywiście gdybym fizycznie coś miała od razu bym to sprzedała. Marzee o małym samochodzie, moge zapomnieć, bo nigdy mnie na niego nie będzie stać. Nie wspomne już o mieszkaniu własnym. Widnieje w KRD, do konca zycia sie z tego nie pozbieram. Nie ma nadzieji. Wypłaty praktycznie nie widze od razu wszystkie pieniądze idą na raty. Mam już termin wizyty u psychologa, ale podnieść sie już nie podniose z tego bagna

Gość wyluzujjj kiedys to splacisz
teraz ie bedziesz robila kolejnych dlogow bo nie masz za co.. wiec bedziesz tylko splacala.skoro wydawalas na ciuchy itp to raczej nie sa to kwoty rzędu 50tys....tylko co najwyzej 10 tys?ile zarabiasz i jaki masz dług?

Gość es będzie widoc