Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .kurna.

CZARNE WŁOSY plus BLADA CERA

Polecane posty

Gość kasiek84
bardzo ladna dziewczyna:) moja kuzynka ma bledsza cere a czarne wlosy wyglada slicznie tylk oz emusi byc do tego idealny makijaż inaczej strach

Gość .kurna.
podoba wam się taki typ urody? Bo ja taki typ mam i sie zastanawiam czy to za bardzo nie razi :O

Gość przecież widać
że dziewczyna na zdjęciu ma farbowane włosy,widocznie jej musi się podobać.Ale to nie jest jej naturalny typ urody.

Gość królewna Śnieżka tak miała
nie, nie musi to źle wyglądąć. Moim zdaniem o wiele gorzej wygląda dziewczyna o jasnych farbowanych włosach i ciemnej ("farbowanej")skórze.

Gość .kurna.
Niech wypowiadają się też mężczyzni czy im się taki typ podoba:) Ja mam ciemne wlosy z natury ale farbowanwalam na czern i teraz tego sie nie da przefarbowac na zaden kolor :O a tak chcialabym mieć jakiś ciemny rudy :D albo kasztan

Gość .kurna.
podnosze

Ja mam właśnie proste czarne włosy (farbowane) oraz jaśniutką cerę i nie wiem, jak inni, ale mój mężczyzna szaleje za takim wyrazistym typem urody, kojarzy mu się z subtelnością i elegancją. Jednak: fakt faktem, spotkałam mężczyzn, których takie połączenie odstrasza, wydaje mi się, że w jakiś sposób może ono prowokować wrażenie chłodu i niedostępności.