Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnonik

Forumowy Apel :-)

Polecane posty

Gość Annnonik

Gdy odkryłam to forum, w pierwszej chwili pomyślałam "ooooo, jakie super miejsce", ale jak zagłębiłam się w lekturę niektórych postow, przestałam być tego taka pewna... Wiem, wiem, wszędzie się tarafiają różne typki :) Całe szczęście, ze są w mniejszości ;) :) Ale do rzeczy... Ludzie, czy Wy musicie tak na siebie naskakiwać, jak tylko zobaczycie, ze ktoś ma inną wizje wesela i śliubu niż Wy? I co z tego, że ktoś chce mieć cztery suknie? Co z tego, że ktoś chce mieć wegetariańskie wesele? Co z tego, że ktoś myśli inaczej niż Wy? Czy tak trudno zrozumieć, ze ilu ludzi, tyle marzeń i wizji tego Najpiękniejszego Dnia? Nie emocjonujcie sie tak, jakie kto będzie miał wesele. Fajnie przecież zobaczyć jak ktoś to oraganizuje, poczytać o nietypowych pomysłach, opowiedzieć jak my to widzimy... nie trzeba się od razu kłócić i wyzywać. Można najzwyczajniej rozmawiać. Na poziomie. Zresztą... To jest Dzień Młodej Pary! W tym dniu najważniejsza jest Młoda Para i ich marzenia -a pradziwi przyjaciele, prawdziwie kochająca rodzina, potrafi uszanować te marzenia. A jak ktoś po weselu plotkuje, bo menu nie takie, bo suknie brzydka, bo dekoracja kiczowata... to znaczy, ze wcale nie jest prawdziwym przyjacielem i że to był błąd, że taki osobnik w ogóle się znalazł na przyjęciu :) Niektórych prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie, a niektórych... po weselu. Dlatego apeluję do Wszystkich Młodych: podążajcie za swoimi marzeniami i nieprzejmujcie się złośliwymi uwagami! Przecież można normalnie wymieniać spostrzeżenia, bez złosliwych komentarzy... Trochę szacunku dla inności i cudzych marzeń! :D Pozdrawiam Cieplutko!

Masz racje, czuje tak samo... Od jakiegos juz czasu odwiedzam kafeterie i jeszcze nie spotkalam sie z taka iloscia jadu, polecam www.grono.net tam nie ta tylu anonimowych osob i ludzie rozmawiaja na poziomie, nie jest to absolutnie reklama, po prostu przez przypadek tam zajrzalam i jest sympatyczniej. http://grono.net/chat/#slub2010/ -- to topik o slubach w 2010 roku ale sa tez inne Niestety trzeba miec konto, ja mialam zalozone juz pare lat temu, nawet o tym nie weidzialam ;)

Gość Annnonik
Dzięki, zajrzę tam :) Przecież można w miłej atmosferze porozmawiać o swoich pomysłach...

Gość oj Zia Zia86
Narawdę dotknęło cię to, że nie podoba nam się twój wybranek i że Ty też nie grzezysz urodą?? Że Wasze wesele to będzie jeden wielki kicz?? musiałaś się bidulko wyżalić ohhh

a teraz wszyscy jedziemy po autorce: Ty..........taka owaka, myślisz, że zmienisz nasze zasady na forumie???????

Słucham?! Czy mój nick widnieje jako założycielki tematu? Ja zawsze pod swoimi postami podpisuje się swoim nickiem. :) Na pewno da się to jakoś sprawdzić, np. po ip.

Gość Annnonik
Jaki wybranek???? Nigdy tu nie pisałam o swoim wybranku... Ani zdjęcia tym bardziej nie wklejałam :) Na litość boską LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!!! Szkoda, że do niektórych juz nic nie jest w stanie dotrzeć... ale z pustego w próżne i Salomon nie naleje. Jak ktoś chce to niech sobie teraz po mnie jeździ, bo ośmieliłam się zaapelować o kulture osobistą... widać to jest wrodzone, a nie nabyte ;-)

Gość Annnonik
"oj Zia Zia86 Narawdę dotknęło cię to, że nie podoba nam się twój wybranek i że Ty też nie grzezysz urodą?? Że Wasze wesele to będzie jeden wielki kicz?? musiałaś się bidulko wyżalić ohhh" Ale z Ciebie pusta istota...

Gość rozganna
Popieram apel.

Popieram, przez te jadowite komentarze zniknęło z forum kilka fantastycznych dziewczyn!!! Ostatnio ogladałam nawet program gdzie w rankingach Polki zostały ogłoszone najbardziej wrednymi kobietami... Niestety co poniektore potrafia tylko kogos zmieszac z blotem, czesto z zazdrosci lub dla zabicia czasu!!! Niestety ostatnio pojawiają sie topiki typu: znalazlam to zdjecie na nk! i objezdzaja dziewczyny, wrzucaja tu bezprawnie ich fotki i sie nasmiewaja... Wydaje mi sie, ze te osoby poprostu nie maja wlasnego zycia i szukaja atrakcji, bo kurcze kto normalny ma na takie cos czas?? Nie wiem czy w tym momencie czuja sie lepsze, buduja swoja samoocene??...Bardzo mi ich żal :-(

Gość kijlankaa
Popieram!!!! To prawda -też ostatnio gdzieś czytałam, że najwięcej agresji jest w polkach. I to by sie zgadzało :) Dajcie spokój z tym jadem, wypijcie meliskę i rozmawiajmy na poziomie :)