Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia065

ciaza?

Polecane posty

Gość kasia065

Chcialam spytac czy ciaza bez wytrysku jest mozliwa? wiem ze plyn przed wytryskiem zawiera plemniki. moze ja napisze co sie stalo. Oczywiscie z moim chlopakiem 'bawilismy sie' i oczywiscie jakto sie zdarza z podniecenia i bezmyslnosci wlozyl go we mnie.. co prawda trwało to około 1 minuty . a do wytrysku brakowalo jeszcze bardzo duzo.. a teraz siedze i mysle o tym caly czas..

Gość Ja mam krótkie włosy
Proponuję nie zabierać się za seks, petting itp nie mając dostatecznej wiedzy na temat antykoncepcji to raz, a zbliżeń to dwa.

Gość cghjn m,
kurwa dzieci bierzecie sie za seks nie majac o nim najmniejszego pojecia :) dzieciaku radze wez sie za ksiazki ,bo w poniedzialek znowu zarobisz pale :)

Gość asdasdasdasd
no cos ty nie ma ciazy bow tej wydzielinie NIE MA plemnikow! z moim misiem robimy tak za kazdym razem ze wchodzi bez gumki a poznije zaklada i wtedy d konca sie kochamy w ciazy nie jestem, nie bylam...

Gość kasia065
zdaje sobie sprawe bo on tez mnie uspokajał.. a ja dalej swoje. po 2 co do tego'' dzieciaka'' mam 18 lat ;) ale nie moja wina ze sie schizuje. ;/ tak w ogole wydaje mi sie ze nawet nie wydzielil sie ten plyn

Gość asdasdasdasd
18 lat... pelna pelnoletnosc... :D

a to jemu mial sie wydzielic:P kilka% facetów ma tzw kropelkowanie i jest wtedy ryzyko zajscia, ale spoko, jak zajdziesz to przecierz zaraz wyjdziesz i wrócisz i wszytko bedzie jak dawniej:P

Gość asdasdasdasd
mojemu chlopakowi zawsze z etak pwiem "leci" ale nie ma ryzyka ze sie zajdzie w ciaze bo ten plyn nie zawiera plemnikow co jest potwierdzone naukowo...

Gość kasia065
heh.. wydaje mi sie ze minuta a wiesz czasem 10 robi roznice.

Gość asdasdasdasd
jesli Nie MA wytrysku ciaza jest niemozliwa...

bezedury naukowo potwierdzone jest ze kilka % facetów ma plemniki:P a ty najlepiej powinnas go troche wydoic i zaniesc pani od biologii zeby sprawdzic pod mikroszkopem czy napewno:P

Gość asdasdasdasd
nie ma kontaktu z pania od biologi ale z pewnoscia bym tak zrobila ;p

Gość dzieciarnia niedoedukowana
masz 18 lat i uwazasz sie za dorosla i odpowiedzialna ? a wiedze masz bardzo znikoma zeby nie powiedziec zadna :) dobrze ze chociaz wiesz do czego cipa sluzy oprocz szczania :)

Gość asdasdasdasd
http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów (w których brało udział od kilku do kilkunastu osób) z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości, które nie mogą spowodować zapłodnienia, a także plemniki martwe; w tym samym badaniu wykazano, że preejakulat może zawierać limfocyty CD4 i makrofagi, zatem może być w nim obecny wirus HIV prosze bardzo :)

Whiskacz bez litosci :D:D:D

martwe plemniki powiadasz.... toz to istne cmentarzysko i ty autorko na takie zabiegi pozwalasz?? policz pod mikroskopem czy w tym płynie jest 6 000 000 plemników, jesli zabraknie choć jednego to nie jestes w ciazy:P

a wiedzom bo to teraz wszystko po studiach :D

Gość asdasdasdasd
czy mnie sie wydaje czy ktos tu na mnie bez podstawnie "wsiada"??

czy mnie sie wydaje czy ktos tu na mnie bez podstawnie "wsiada"?? niewyzyta seksualnie jestes:D?

Gość asdasdasdasd
bardzo mozliwe, ze jestem ale to juz nie twoj problem

hmm robi sie goraco' czyzby lato powrocilo:D bardzo mozliwe, ze jestem ale to juz nie twoj problem' no przeca ze nie moj :D

Gość asdasdasdasd
chyba wam sie cos pomylilo