Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Likitika

Pomysły na urozmaicenie wesela :)

Polecane posty

Gość Likitika

Hej! Zastanawiamy się nad jakimś fajnym pomysłem na urozmaicenie wesela -ale takim na skromną kieszeń ;) Macie w planach jakieś niespodzianki dla gości?

Ale w jakimś konkretnym stylu, plenerowe, jedzeniowe i na jak skromną kieszeń? Ja polecam lampiony, trochę już znane ale dalej dają niesamowity efekt, minus jest taki, że trzeba trafić z pogodą i mieć odpowiednie miejsce na to. Na pewno są fajne stacje z jakąś ciekawą kuchnią, wiejski stół, kącik śródziemnomorski, sushi, kuchnia meksykańska czy indyjska. Musisz coś więcej powiedzieć żeby można było coś doradzić.

Gość Likitika
O, lampiony muszą fajnie wyglądac :) Tylko to już musi być częsciowo plenerowe wesele... Jeszcze nie wiem ile będziemy mogli przeznaczyć, na razie szukamy miejsca i zbieramy pomysły. Troche nas szarpną noclegi dla przyjezdnych... A wesele już w te wakacje... A np. coś na sali? Np.jakiś pokaz, który moglibysmy sami zaprezentować? Nie mam na myśli tańca :) Albo jakaś nietypowa zabawa? Myślałam, aby po pierwszym tańcu coś się na nas posypało, ale nie baloniki, tylko np. jakieś takie srebrne drobinki :) Tylko to jest znany pomysł, a my chcielibyśmy czymś gości zaskoczyć... Moi znajomi mieli fajną zanawe -loterie dla gości. Każdy losował numerek i potem dostawał odpowiedni upominek -np. wałek do ciasta, plastikowe autko itp. bardzo faknie to wyszło, duo śmiechu było :) Zwłaszcza, ze mamusia/teściowa wylosowała myjki do naczyń :D