Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebiańskaaa pokusaaaa

oglądacie Gessler?

Polecane posty

Gość zaraz zaraz zaraz
ja pitole! cały Polaczek-cwaniaczek, ludzie!! najpierw pojdzcie do jej restauracji na obiad a potem jej dogryzajcie!! czepiacie sie i dajecie za przyklad tego faceta z Anglii a jego show bylo od poczatku do konca ustawione pod kamery! zadne tam prawdziwe łzy i jego bluzgi tez wyrezyserowane:( a ja bym chciala miec jej wiedze co do czego dołączyc by wyszlo smacznie:) a wy sie czepiacie... i chyba ktos nie doczytal ...wlasnie ona super wyglada , nikt sie z jej tuszy nie nabija, przeciwnie- pasuje jej ta kraglosc tu i tam:):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Stanislaw Stasio
Ja bym proponował by sanepid Warszawie rzetelnie skontrolował restauracje w Wawie pani Gessler. I ciekaw jestem tej kontroli

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia z wawy
a ja bylam wlasnie u Fukiera i to w towarzystwie , i wszyscy bylismy zachwyceni! i w Polce tez jest cudownie:) czasem mam wrazenie ze ludzie to sa w naszym kraju jednak zawistni:( kurcze ...a moze to konkurencja pisze na kafeterii ha ha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość piekna Helena
Gdybym była klientką restauracji gdzie to zapuszczone, i rozczochrane babsko przygotowuje potrawy nie przełknęłabym ani kęsa. Obrzydliwość !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lublin to moje miasto.
no tak, fajna jazda ale najlepsze było to, że po nakręconych w lublinie programach były już wywiady z szefami tych knajp i okazało się, że ani jednego gościa więcej nie było dzięki jej rewolucjom, ale manager z Czarciej Łapy" stwierdził,że spodziewają się zwiększonej ilości klientów dopiero po emisji programu na antenie...Hmmm więc na czym właściwie polega sukces pani Gessler?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jesli moge cos dodac
tez bylam u pani Gessler , jak dla mnie celujaco:):) p.s a ty widziales / widzialas by inni z popularnych programow kulinarnych w czepkach na wlosach chodzili po restauracjach?? Brodzikowa w TVP w wielkich koralach do biustu si9egajacych nad rosolem stala, Makłowicz to trzyma produkty praktycznie gdzie popadnie , i ten wasz gwiazdor z Anglii tez jakos nie kojarze by mial wloski pochowane albo mieso w rekawicach dotykal:(:( czepiacie sie kobitki i tyle!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość monna lisa
ja ją lubię i wierze jej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niebiańskaaa pokusaaaa
kurczę, myślałam, że ten lokal będzie w stylu renomowanym, a nie jakimś ludowym. trochę to bez sensu wg mnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość i poszły konie po betonie.
KUCHTA GESLER !!! W kuchni obowiązuje jedyna zasada włosy upięte krótko i przykryte to czupiradło odpowiednim nakryciem,o higienie nie pomnę bo ""chyba""o tym wie albo nie wie o niczym źle chce robić z siebie experta od siedmiu boleści czyli jak zwykle dla szmalu i udupić skazańca którego sobie upatrzyła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niebiańskaaa pokusaaaa
gdyby ceny były niskie, a jakość produktów bardzo dobra, to by zbankrutowali :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bravo carmena
a ja mysle tak.. jedynka juz jedzie na nazwisku Gessler i ma program jakies Wsciekle gary (chyba taki tytul) tyle ze ten pan (nie pamietam ale to chyba brat jej bylego meza) i juz sie znalazl chetny na wykorzystaniu jej programu...tyle ze tamten pan ma podobno jakies dluuugi i malo kto sie z nim liczy w swiecie restauracyjno-kulinarnym... tu babeczka sobie na programie zarabia i chyba to w oczy kłuje...ludziska juz sie rzucily na nia ze taka ze taka ...a ona robi swoje i robi to dobrze...bravo! ja ja lubie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smakoszka---
Gessler to oblesna baba nigdy nie zjem niczego w zadnej z jej garkuchni.Uwaza sie za gwiazde a lepiej i smaczniej gotuja w pierwszym lepszym barze mlecznym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość asjhadhadx
niestety prawda jest taka ze wiekszosc knajp robi na jedzeniu takie przekrety jak Lublin:( ona to tylko pokazala i tyle... duuuzo miejsc wymaga poprawy jakosci i smaku jedzenia , ja uwazam ze robi dobra robote, a wlasciciele juz sami decyduja czy jej uwagi biora do serca czy olewaja ...ode mnie plus dla pani Magdy !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tez ogladam ten program,i bardzo mi sie podoba. I nie bede mowic o restauracjach pani Gessler,bo tam nie bylam,zreszta,kazdy ma inny gust i smak,i jednemu bedzie smakowac jej jedzenie,a innemu nie... A jesli chodzi o program,to podoba mi sie,cenie wlascicieli tych restauracji za odwage,bo to woz albo przewoz,tak jak widzielismy na przykladzie lubelskiej restaturacji. Ona ma calkiem fajne pomysly,i podoba mi sie,ze pokazuje wlascicielom,ze bardziej oplaca sie robic dobre jedzenie za niewielkie pieniadze,niz oszczedzac na jedzeniu jednoczesnie zawyzajac ceny...tak jak dzis w programie bylo - zestaw miesko i piwko za 13 zl. Mysle,ze wiecej sie zarobi wlasnie w ten sposob,ze bedzie taniej,ale za to bedzie wiecej klientow.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aceras
Dzięki Gesslerowej w końcu wiemy na co zwracać uwagę w restauracji, nawet idąc do niej np. do Polski w Żelazowej Woli, gdzie się właśnie zastanawiam czy nie wpaść przy okazji i czy warto?!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość only mi
oglądał ktoś z was wczorajszy odcinek ale baba miała zryty beret a oczy jak dziwnie wymalowane szkoda tylko że coraz mniej pokazują gotowania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość only mi
zmieniła zamki i nie wpuściła tego co podnajmował od niej lokal

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ona nie jest slodka i
uprzejma ,ale trzeba byc takim ,zeby wyciagnac na jaw te cala prawde o konserwantach, nieswieżym zarciu, brudzie. Medal jej za to!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ona nie jest slodka i
a co do włsoów - ona nie jest kucharke, stojacą przy garnkach tylko menadzerką. A tusza juz naprawde nijak sie ma do jej profesjonalizmu. Poza tym walczy, jako art plastyk, z kiczowatym wystrojem Bylam w AleeGloria - uczta dla ciała i ducha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość only mi
ale mogli by więcej gotowania pokazywać i tych jej knifów kuchennych a teraz jakoś mniej tego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość klaudia

Ja lubię czasem obejrzeć. Jak nie mam okazji to zawsze powtórkę mogę  obejrzeć na https://restauracjeporewolucjach.pl/programy . Czasem takie programy potrafią pokazać problemy restauracji, o których nawet nie wiedzą. Czasem też bywam w tych miejscach po rewolucji. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość klaudia

Ja lubię czasem obejrzeć. Jak nie mam okazji to zawsze powtórkę mogę  obejrzeć na https://restauracjeporewolucjach.pl/programy . Czasem takie programy potrafią pokazać problemy restauracji, o których nawet nie wiedzą. Czasem też bywam w tych miejscach po rewolucji. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×