Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśna Dziewczyna

Jak się odnaleźć, jak rozpoznać uczucia i intencje faceta?

Polecane posty

Gość Leśna Dziewczyna

Po nieudanym związku i złej atmosferze w pracy rzuciłam wszystko i wyjechałam do innego miasta. Pracę dostałam po pierwszej rozmowie i w pierwszym dniu pracy pojawił się On. Starszy ode mnie o kilka lat, wolny, z błyskiem w oku... Dla większości ludzi w pracy człowiek niedostępny, żyjący w swoim świecie tak mówiło wiele osób, ja w to nie wierzyłam. Traktowałam go jak innych facetów po koleżeńsku, ale z zachowaniem dystansu stosownego do pracy i zajmowanych stanowisk. Poznałam go z innej strony, to on najwięcej mi pomagał i pomaga, wspierał, dużo ze mną rozmawiał. Okazało się, ze łączą nas wspólne zainteresowania. Jego świat taki inny jest mi coraz bliższy. Niedawno zaczęliśmy pisać prywatnie, bardzo ostrożnie taka prawda, że boję się mu zaufać. On też może mieć podobne obawy. Od kilku tygodni jesteśmy na językach części pań z wydziału, że rzekomo nas coś więcej łączy. Olewam to z uśmiechem na twarzy. W piątek zaczął ze mną rozmowę nasz wspólny znajomy mówił, że widzi co się dzieje, mimo, że On jest bardzo skrytyi że ja upieram się, że łączy nas tylko praca. A dziś kiedy jestem sama kurde tęsknie za nim oboje jesteśmy po przejściach, poza tym łączy nas specyficzny świat zawodowy ale nie chcę przegapić czegoś ważnego Wiem, że traktuje mnie inaczej, pomaga, po prostu jest gdzieś obok ale czasem zdarza się, ze jest bardzo niedostępny, jakby myślami daleko kompletnie nie wiem jak się zachować brnę w coś nieświadomie i nie chcę popełnić błędu

Gość Kosmiczny Kaznodzieja
Taa, i co ? A wiesz co on czuje ?