Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowaaaaaaaaaaaa

byłam wczoraj na imprezie...............................................

Polecane posty

niestety mało co z niej pamietam, a rano obudziłam sie ze skręconą chyba kostką, ledwo chodzę bardzo boli i lekko spuchła.. nie wiem czy mam iść do lekarza czy samo przejdzie. aha byłam w balerinach :O

przejdzie samo? czy to niebezpieczna?

teraz sie skapnęłam że z torebki zginęło mi 20 zł i kondom :/

Gość u mnie tylko potrzeby fizjolog
idź na ortopedię bo prawdopodobnie porządnie skręciłaś.

he he uśmiałam się :) jedyną stratę jaką poniosłam to tyl;ko ten uraz , pomocy nie wiem co robic...;/

bolą mnie tez zwieracze...ciekawe od czego to...

Gość maciuś z kranu
rzygałaś?

i co mi zrobią? jakoś chodzę ale utykam i boli, a nie mogę isc do szpitala bo w pon mam egzamin poprawkowy :O i jade do innego miasta ;/

idź do lekarza jak najszybciej...ale do ginekologa sprawdzić, czy masz jeszcze błone dziewiczą po tej imprezie...

podobno rzygałam w lozy :P przy piciu wódki :P

może ci w gips wsadzą, ale lepiej sprawdzić, prześwietlić. idź idź, jak jest opuchlizna to nie jest dobry znak więc niech lepiej lelakrz zobaczy. w szpitalu cie nie zatrzymaja.

lekko opuchnięta, i nie boli jak nie ruszam nogą tylko jak chodzę , pytam mamy to nic nie mowila o lekarzu tylko sie dziwi jak mozna skrecic kostkę w balerinach :O wiec nie wiem mama jest madra kobietą wiec chyba lekarza mogę odpuścic nie wiem sama

masz racje, mama ma z pewnością także dyplom ortopedy i rentgen w oczach :) masz racje, odpuść lekarza, tylko jak zrobi ci się skrzep i dojdzie do mózgu i dostaniesz paraliżu to nie miej do niej pretensji ze ci nie powiedziała zeby iśc do lekarza w koncu ona jest mądra i wie co robi :)

Gość cookies in the kitchen
Ja w te wakacje też skręciłam kostkę na imprezie :D przewróciłam się, ale alkohol mnie znieczulił i chociaż utykalam, to nie czułam za bardzo bólu. Zostałam do końca imprezy. Następnego dnia obudziłam się z takim bólem, ze się w łóżku jeszcze popłakałam, nie mogłam w ogóle wstać. Rodzice pomogli mi zwlec się z łóżka, musiałam skakać na jednej nodze, bo na drugą nie mogłam w ogóle stanąć :O w łazience jeszcze zemdlałam z bólu. Rodzice zawieźli mnie na pogotowie i dostałam gips na noge. Gdybym jeszcze w nocy pojechała na pogotowie to może nie bolało by mnie tak bardzo. A tak przez pół nocy chodziłam ze skręconą nogą i nie dość, że ją skręciłam, to z każdym krokiem jeszcze bardziej sobie ją urażałam :( wszystko przez alkohol :(

cux widzę że wiesz co robić w takich sytuacjach skoro sama pewnie odobnie stracłaś cnote

19 22 podszyw cookies ale mnie wlasnie bardzo nie boli tylko jak chodzę kiedyś już maialam podobną sytuację i przeszło samo ... ;/ no wlasnie wszystko przez alkohol ;/