Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrójna pani magister

Ukończone 3 kierunki a praca w nie swoim zawodzie!!!

Polecane posty

Ukończyłam dwa kierunki w szkole teatralnej-aktorstwo, później reżyserie a pomiędzy tymi kierunkami studiowałam jeszcze dziennikarstwo. Teraz nie pracuje w żadnym wyuczonym zawodzie tylko rozwoże lekarstwa po aptekach i zarabiam 2500 tysiąca na ręke. No i na co mi były lata tych studiów?

Gość u mnie tylko potrzeby fizjolog
jak żeś ciapa to tak masz

Nie wiesz jak ciężko pracowałam na tytuły magistra i teraz co? nic z tego nie mam, oprócz satysfakcji że jestem podwójnym magistrem sztuki oraz magistrem dziennikarstwa i komunikacji społecznej. Miałam dwie propozycje pracy, jedną w teatrze a drugą w redakcji ale obie były dla mnie nie zbyt korzystne.

Gość a loda robisz dobrze
czy do tego potrzebujesz doktorat

Gość ciężko pracowałaś na tytuł
ale chyba już mniej ciężko, żeby znaleźć pracę w zawodzie - naprawdę nie chcę mi się wierzyć, że osoba ambitna, zdolna i mająca "potrójne wykształcenie" nie może znaleźć pracy.

Owszem! Szukałam i nic nie znalazłam. Szukałam pracy w najlepszych miejscach i tam nikogo nie potrzebują a do byle jakiej roboty nie pójde. Szukałam nawet pracy przez pośredniak a tam zaproponowali mi takie etaty jak fakturzystka w cukierni, sprzedawczyni w sklepi a nawet etaty sprzątaczki w szkole i salowej. Odmówiłam, mam wyższe aspiracje. Byłam nawet na kilkunastu castingach zarówno do filmu jak i na prezenterke telewizyjną i nigdzie nie dano mi szansy.

Gość skończyłaś dziadowskie studia
a ambicje masz wysokie :classic_cool: