Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .bonjour thomas.

Rzuciłem dziewczynę. 5 lat i koniec. Czy to było właściwe ??????????

Polecane posty

Gość .bonjour thomas.

Dokładnie 5 lat temu pogubiłem się. Miałem ogromne kłopoty i czułem się bezradny do tego stopnia że bardzo potrzebowałem wsparcia innego człowieka. MIałem wtedy 21 lat i wcześniej nie miałem nigdy nikogo bo miałem kiepskie zdanie o dziewczynach. Jednak właśnie w tym wieku moje życie przewróciło się , zostałem kompletnie sam i potrzebowałem wsparcia emocjonalnego. Poznałem dziewczynę i zakochałem się w niej. To była ślepa miłość bo wcześniej już opracowałem sobie że moja dziewczyna powinna mieć zielone oczy , mieć grupę krwi A a mimo to trafiłem na czarnooką z grupą krwi B. Mimo to nie wiem dlaczego pozwoliłem na to żeby rozkwitła miłość. Stało się i wyznałem jej miłość. Byliśmy razem 5 lat. Z roku na rok coraz gorzej. Niestety moja wiedza psychologiczna i medyczna sprawdziła się co do tego że czarnookie dziewczyny są niewierne i żyją chwilą a grupa krwi B zdradza egoizm, wywyższanie się i słabośc do pieniędzy i rządzenia. Chciałem związku opartego na wierności i wzajemnym wsparciu. Tego nie było i postanowiłem że zakończę związek. MYslałem o tym wcześniej ale dopiero dziś odszedłem. Problem jest jednak taki że dziewczyna jest kompletnie załamana i podobno tak źle się poczuła że jest w szpitalu. Zastanawiam się czy ją odwiedzić czy nie. Na pewno nie wrócę bo to taka dziewczyna która jak ma problem to jest bezbronnym aniołkiem ale gdy idzie wszystko po jej myśli to ma mnie gdzieś. Takie typowe egoistyczne zachowanie mięsożercy ( grupa B ). Natomikast jeśli ją odwiedzę to pewnie pomyśli że przeżywam to co ją spotkało i pewnie zrobi sobie nadzieję że do niej wrócę. Chyba jednak nie pojadę. Co myslicie o tym ?

Gość jesli anal był dobry to
reszta jest niewazna

Gość jestem wegetarianką z grupą B
czuję się świetnie odkąd przestałam jeść mieso i wcale nie mam na nie ochoty.

Gość .bonjour thomas.
w tym rzecz że do analu nie doszło bo ona sie wzbraniała miałem tego dość, dupy dawała w każdym miejscu o każdej porze ile chciałem i jak a anal? nie , nie nie cnotka pieprzona

Gość rachmiastrzzzzzzz
Grupa B nie jest jeszcze taka zła choć dziewczyny z grupą B są cholernie wścipskie i mają częste jazdy. Idealna to grupa A , tacy ludzie są zdolni do poświęceń jednak często się zamartwiają na zapas ale to może i dobrze. Grupa 0 - unikać takich ludzi z daleka bo natura stawia im za cel gnojenie innych ludzi. To uparciuchy które zawsze stawiaja na swoim.

wegetarianka : W twoim przypadku nie jest to takie dobre. Miesożerca nie powinienem rezygnować z mięsa. Ja jestem A więc nie jem prawie wcale i dla mnie najlepszy wybór bo mięso jest kompletnie nie wskazane. No może troszkę drobiu, jakiś indyk lub kurczak raz na tydzień

Gość niebiańskaaa pokusaaaa
autorze, a tak z ciekawości... jakie są kobiety z grupą 0? iw ogóle znasz jeszcze jakieś kryteria? :) szczerze mówiąc dla mnie to absurd, ale jestem ciekawa jakie masz jeszcze o tym informacje :)

Pomyśl jakim Ty jesteś egoistą... I jeszcze chcesz ją tak po prostu zostawić tam? Zwariowałeś? Bo nie ma Twoich wymarzonych cech? Traktujesz ją przedmiotowo, to człowiek, który ma uczucia, do cholery!!! Lepiej leć do niej i wytłumacz wszystko na spokojnie, bo zostawiłeś ją na lodzie bez słowa wyjaśnień... Wiesz jak jej wiara w miłość i zaufanie do drugiego człowieka na tym ucierpiały? JEDŹ DO NIEJ! Nie wiąż się z nią, skoro nie chcesz, ale porozmawiaj! A jeśli już próbowałeś, to trudno - zrób to po raz kolejny. Lepsze to, niż takie bestialskie potraktowanie, bo po 5 latach dotarło do Ciebie, że nie spełnia wymogów............

Gość mam problem 20019
o jaaa ja mam grupe krwi arh + i zielone/piwne oczy :D jaką masz analize na takie??

Gość lpppe
masz rację...jeżeli takmyślisz o waszym związku i tej dziewczynie ,to dobrze zrobileś że zerwałeś.Ona przejdzie przez toi ulożysobie życie z facetem który da jej szczęscie.Ty pewnie też znajdziesz inną .Jaki sens mialoby życie we dwoje z takim podejściem do miłości?Lepiej teraz się rozstac,niż wtedy gdy będą dzieci.Szkoda tylko ,że tyle lat straconych.Poleciałeś sobie facet i tyle.....

Autorze- co Ci strzelilo do gloy z ta krwia to ja nie wiem. Buahahahaha. Naczytales sie jakichs glupot i je wypisujesz. Grupa ktwi nie ma nic wspolnego z jej charakterem. Ilu ludzi tyle charakterow, prosze pana:) BTW- znam wielu ludzi z grupa B i zadnej z osob nie okreslilabym tak, jak Ty. Buahahahahahaa, nie moge, jakies schizy masz:)

Gość .bonjour thomas.
Jak to tyle lat straconych ??? Czemu wy kobiety często tak mówicie że jeżeli związek się nie udał to straciłyście czas ? Same dążycie do tego żeby mieć wielu facetów a tu nagle gdy wam związek się rozpada to mówicie że szkoda że straciłyście tyle czasu na to

Gość niebiańskaaa pokusaaaa
mógłbys odpowiedzieć na pytania? :) będę wdzięczna :) czy znasz jeszcze jakieś kryteria? i co wiesz o kobietach o grupie 0?

Gość .bonjour thomas.
laski z grupy 0 robią sewietnie loda, ale są próżne, niedostępne i zarozumiałe

Gość niebiańskaaa pokusaaa
:D wiem ,wiem, podszyw :D

cerin -----> Trochę w tym prawdy jest ale nie do przesady. Na charakter człowieka składa się mnóstwo czynników. Genetyka, kolor oczu, grupa krwi, data urodzenia ale też wychowanie a może przede wszystkim wychowanie. Często jest tak, że osoby z grupą krwi A tak jak ktoś napisał wcześniej mają tendencje do zamartwiania się ale są też zdolne do poświęceń. Są to osoby, którym do szczęścia potrzebny jest drugi człowiek bo na pieniądzach to raczej im tak nie zależy. Grupa 0 raczej odwrotnie , tylko że u nich jest minus taki, że cechuje ich wywyższanie się i stawianie zawsze na swoim oraz cięta riposta i nie przyjmowanie krytyki. Trudny charakter mają ale często są to osoby, które dobrze radzą sobie w dzisiejszych czasach. Trochę w tym racji jest bo gdyby nie było to nie było by masy książek o tym. Książki napisane przez Chinczyków a to właśnie chińczycy wiedzą na ten temat najwięcej. Ale autor to tak dziwnie zrobił. Co Ty Thomas za przeżycia miałeś takie , że Ci się świat zawalił w wieku 21 lat ?

Gość jakaśtakaswoja
Mam grupę AB rh+ i co z tego? Przez to mam wszystkie złe cechy grupy A i B czy wręcz odwrotnie? Co to za bzdury właściwie? Spotykasz na imprezie dziewczynę i zagadujesz: Cześc, jestem XXX , jaką masz grupę krwi??? Szczyt debilizmu....

wychodzi na to, że grupa 0 jest nie za bardzo :) a mógłbyś podać jakiś przykład książki o tym? wydaje się interesujące :)

http://allegro.pl/jedz-zgodnie-ze-swoja-grupa-krwi-nowa-i1198435110.html Tą sobie kup, ja kupiłem i polecam :) Tylko, że w tej książce jest napisane raczej o tym jak jeść. Mnie zaskoczyło to w jakim stopniu jedzenie wpływa na zdrowie. Zrezygnowałem z mięsa bo dla A jest to zalecane i odrazu inaczej człowiek się czuje. Tylko , że problem jest taki że A potrzebuje takiej typowo zdrowej żywności więc żeby czuć się idealnie to trzeba przeboleć takie potrawy jak kasza gryczana albo siemię lniane. Smakuje to jak za przeproszeniem gówno , zwłaszcza to drugie ale czuje się człowiek fantastycznie po tym :) A co do charakteru to podaj mi swoją datę urodzenia to Ci napiszę coś ciekawego i się porządnie zdziwisz. Gwarantuję :)

dziękuję :) o diecie zgodnej z grupą krwi słyszałam i czytałam o tym :) ale o charakterze już nie. data musi być dokładna? czy sierpień 92 wystarczy? :)

to lepiej nie, bo jeszcze mnie tu ktoś pozna :) ale dziękuję:) pozdrawiam... 🌼

cykor :( A ja już sobie układałem opis. A powiedz mi czy jesteś faktycznie z 92 roku i czy jesteś lwem czy panną

oj, cykor, cykor. panna :) tak, sierpień 92. :)

Gość to ja podam27.04.87
i co?

poczekaj grzecznie 10-15 minut , jak przeczytasz to oceń czy to co napisałem to trochę prawda , cała prawda cyz poprostu gówno prawda :) 10-15 min

Gość to ja podam27.04.87
czekam:)

i ja także jestem :)

Gość to ja podam27.04.87
??

Jesteś Panną z roku Małpy. A więc : jesteś gadatliwa, lubisz krytykować ale jesteś też uprzejma. Jesteś drobiazgowa , przebiegła , kłamliwa ale i delikatna. Jesteś dumna, prawdopodobnie ładna ale niestety lubisz czuć się wyższa od innych. Masz trudny charakter bo Panna każe Ci otaczać się ważnymi ludźmi ale małpa każe Ci iść do zwykłego bufetu byleby poprostu zaspokoic głód. To znak że jesteś nie zdecydowana. Jesteś typem nerwicowca , który ingeruje w życie osób na których Ci zależy. Lubisz pomagać potrzebującym, problem w tym że wyraźnie oczekujesz sowitych komplementów za to. Można powiedzieć że jesteś interesowną altruistką :D Jesteś pracowita , gościnna ale te cechy służą Ci do dojścia do dużych pieniędzy i stanowiska. Przez swoje niezdecydowanie niestety często jesteś nieuczciwa. Miłość traktujesz bardzo poważnie , jesteś romantyczką. Umiesz uwodzić stosując w tym celu sprytne sztuczki ale robisz to dlatego żeby swojego ukochanego mieć tylko dla siebie i niestety grasz tu nie fair. Najchętniej zamkneła byś ukochanego w wieży a klucz wrzuciła do morza :D Jesteś także punktualna, praktyczna , ostrożna i ambitna. Twoją klęską jest zachłanność. POlecam zawody takie jak : scenarzysta , przedsiębiorca, filantrop, brakarz , administrator :) Skomentuj , ciekawy jestem jak mi poszło