Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t6y56

ktorą z tych dziewczyn wybrac?

Polecane posty

Gość t6y56

narazie nie czuje nic do zadnej,a nie che wychodzic z dwoma bo wkoncu sie zorientuja musze zdecydowac nr 1. lat 25 ladna ale bardzo chuda styl itp taki modelkowaty...ma niestety bulimie z tego co dowiedzialem sie od kolegi.Na pozor normalna pracuje w banku po studiach doradca klienta bizesowego..auto wakacje na dominikanie..Mila sympatyczna ale zamknieta w sobie.Podobno kiedys bardzo kochala faceta ktory ja skrzywdzil dlugo go nekala wiec chcial jej nawet proces wytoczyc bo mial jej dosyc.Wiec nie jest zbyt stabilna emocjonalnie.Moj kolega mowi ze od 3lat nie dala sie dotknac zadnemu facetowi myslac tylko o tamtym pierwszym.Ma za soba nieudana probe samobojcza..Ale ma w sobie coś.. n2 normalna pelna zycia po szkole zasadniczej,ale lubi imprezy i akohol czesto jest wstawiona i czasem sie jej wstydze.Nr 1 wydaje sie wrazliwsza i taka pelna wdzieku ale problematyczna dr 2 wydaje sie bardziej pelna zycia i otwarta

Gość jołmadafuckaaa
nie wiem, mysle ze ta pierwsza ale nie potrafie uzasadnic

Gość sdhyts
żednej :D

Gość t6y56
na jedna napewno se zdecyduje...bo lubie i z jedna i truga spedzac czas.A sporadycznie tak mam zebym z jakas laska wytrzymal wiecej niz dwie kawy...

Gość t6y56
chce sie ustatkowac ale tej pierwszej tez sie obawiam

Gość obie będą problemayczne
I pewnie niezależnie od wyboru byś żałował.

Gość hahahahahahahahaha
Zadna sie nie nadaje do powaznego zwiazku. Ruchaj w odbyt obie dziewoje, a pozniej zostaw.

Gość Ona z nie będzie z
nie bierz żadnej

Gość Dzis
Pierwsza jesli chce Ci sie, ale naprawde chce Cie wnikac w jej splatana psychike, to moze byc trudne. Druga sobie odpuść, ewentaulnie poczekaj az dorosnie. Skoro nic do zadnej nie czujesz, ja bym sobie je obie odpusciła.

Gość Jestem w otchlani rozpaczy;(ni