Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TitiDG

Nigdy nie zapomnę mojemu facetowi

Polecane posty

Jak kiedyś pękła nam prezerwatywa, na samym początku spotykania się ze sobą. Poszłam tego samego dnia do ginekologa po tabletki do 72h i wzięłam ją. Po tym jak je łyknęłam, to mój chłopak powiedział że On sobie tego nie wyobraża, że byśmy mieli teraz dziecko. Ale gdyby zażyłoby się to mu i jego eks to było by inaczej - w sensie że lepiej. Bo ona ma bogata rodzinę i już ma wyższe wykształcenie, a my? przecież nie dalibyśmy sobie rady.. I teraz wypominam mu to, pomimo że jesteśmy już z sobą ponad 2 lata i do tego nienawidzę jego byłej. W sumie to wkurwia mię to bardzo do tej pory jak sobie o tym przypomnę.

Gość Marze o Krystianie
ach faceci podchodza do wszystkiego inaczej,wiesz oni sa sprawni inaczej,niebierz tego do siebie kluseczko:-)

Gość Marze o Krystianie
hihi przepraszam,nie chcialam urazic:-)

Gość zycie uczuciowe :)
hmm ale to facet jest denny matolek do marze o Krystianie ja tez :) moj ma 23 lata i sliczne niebieskie oczka i ciemne wloski i studiuje prawo i ekonomie Ale narazie jakos nie mozemy sie spiknać :( A Twoj? :)

Gość Marze o Krystianie
Moj ma 38lat,pochodzi z Chile ,jest naukowcem w biologi. Wiec tez ma ciemne wloski;-) A czego nie mozecie sie spiknac?

Gość zycie uczuciowe :)
jakos tak sie nie sklada Ale - jestem dobrej mysli :D

Gość Marze o Krystianie
Zycze zeby twoje marzonka sie spelnily