Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona ale na chwilkeee

Faceci to zaklamane swinie.

Polecane posty

Potrafia tylko oczy ydlic udawac ze im zlaezy.A tylko chodzi o seks. 3 miesiace poszly wie walic. Cos czulam ze zalezy mu tylko na seksie i go przetrzymalam. Po koljenym spotkaniu olal mnie.Unika na gg.Nie dzowni nie pisze. Co jest z wami faeci.Czy seks wam naprawde mozg przeslonil.?

Gość a ty sama jestes dziewica
jak stukalas sie wczesniej z jakimis fagasami to nie miej pretensji

2 miesiace sie spotykalismy.Co weekend.

Jak ty autorko wykorzystywałaś innych facetów tylko dla seksu to było dobrze. Jak ktoś zrobil z tobą to samo. to masz od razu wielkie pretensje.

Nie wykorzystuje facetow do seksu. On jakos naciskal na to a ja wtedy sie opieralam.Mimo ze mialam na niego ochote.

W ciagu dnia tak olal.Z rana napisal a potem jak pojawilam sie na gg to znikl.A wiem ze byl.Bo podszylam sie pod kogos innego i ze niby pomylilam numery.Odrazu odpisal.

wiesz, wszystko zalezy od jakosci relacji. Bywa tak, ze sprawy psychiczno emocjonalne dzieja sie dosc szybko i wtedy i fizycznosc moze sie pojawic, co nie wplynie destrukcyjnie na cala znajomosc. A jak jest u was? jaka jest w ogole wasza relacja? zazyla juz czy nie?

Raczej nie.Mamy slaby kontakt. W ciagu tyg, slabo. Wiem ze zalezy mu tylko na seksie, Poniewaz ostatnio pytal sie o seks.dOKLADNIE O SEKS ORALNY.Czy lubie do konca robic facetowi.Oburzylam sie.A on czyli nie Ok. i POSZEDL SPAC. Poczulam sie strasznie.

Juz sie nie widzielismy.Mamy ok 30 lat.

Gość matacz..
a po co komu kobieta ktora nie daje ? no zastanów sie jedna z drugą sama ? to tak jak by tys miala faceta ktory o ciebie nie dba - po co ci taki ?

Jakos mam wrazenie, ze cala ta znajomosc to jakas taka bez sensu. Ani chemii, ani namietnosci, nie? A na sile to nie ma sie co pchac (pomijam juz ten sex). Moze powinnas byc bardziej czujna i jakies lepszej selekcji dokonywac? Pewnie juz znacznie wczesniej dawal Ci znac, ze jest zainteresowany glownie sexem.

Gość matacz..
"zaineresowany głównie sexem" - co za bzdura ? chyba ze był garbaty i pryszczaty :)

Ja mialam juz ochote na niego na 2 spotkaniu.Ale wyczulam ze cos on z bardzo naciska na seks. Wiec pomyslalam ze wstrzyam sie jakis czas. Wszystko zepsul.

Gość matacz..
on wszystko zepsół ? nie rozsmieszaj mnie a sama nie badz głupia , masz 30 lat a zachowujesz sie jak małolata jekas , nie dziwota ze facet zwiał od ciebie . Masz ochote a rezygnujesz ? bo co ? bo ozenic sie nie chciał ? rany julek są jednak kretynki co z dupy garnek złota robią .

Szczerze mowiac, to masz jakis dziwny styl pisania jak na osobe 30letnia. I troche dziwne podejscie do calego tematu. Zepsul wszystko? Niby co?

Gość matacz..
jak to co :) chiała by zdobywał ja latmi !!:)

Gość hahahahahahahahaha
Autorka to jakas niedorozwinieta emocjonalnie kobieta, zagubiona miedzy namietnoscia a miloscia. 30 lat i takie dziecinne podejscie do zycia i zwiazkow? Gdzies Ty sie uchowala? Wcale sie nie dziwie, ze facet Cie zaliczyl i uciekl

NCzesto o tym mowil o seksie.A ja zaczelam inaczej na niego patrzec.I zrozumialam ze mu tylko na tym zalezy. Za duzo o tym mowil.

Nie pszesalam sie z nim.Mimo ze mialam ochote.Cso powstrzymywalo mnie przed seksem z nim.

Gość nie rozumiem co co na nia
najezdzacie? To juz dziewczyna nie ma prawa miec potrzeb? On to ma prawo miec potrzebe zdupczenia a ona nie ma prawa, zeby byly zaspokojone jej potrzeby? A moze ona chciala byc zdobywana, zeby on sie postaral, poprzytulal ja, dowartosciowal, ze nie jesttylko do zdupczenia? Laska nie przejmuj sie🖐️Tego kwiata to pol swiata

Gość matacz..
ale na czym mu mialo zalezec według ciebie ? i skad pomysł , ze tylko na tym mu zalezało ? Ty - to osoba - kobieta ! działasz na faceta tak a nie minaczej , wolałas by eunucha ktorego bys nie pociagała ? a skoro cie pozadał to zle ? popukaj sie w czoło

Wciaz na podstawie tego wszystkiego nie mozna nic jednoznacznie powiedziec. Poniewaz wyciagasz temat sexu z calego kontekstu waszego spotkania. przeciez fizycznosc jest naturalnym etapem rozwoju kazdego zwiazku. A jesli z niego taki erotoman to i tak dlugo wytrzymal ludzac sie. Czasem ludzie po 2 miesiecach sa juz zakochani w sobie, zafascynowani soba. A widze, ze u Ciebie nic z tych rzeczy. Dziwne. Po co spotykalas sie z nim w ogole?

Gość hahahahahahahahaha
"Po co spotykalas sie z nim w ogole?" Abt sie dowartosciowac, poczuc sie potrzebna.