Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona ale na chwilkeee

Faceci to zaklamane swinie.

Polecane posty

Gość matacz..
pytam kolejny raz jakich potrzeb ! sama pisała , ze miala na niego ochote na drugiej randce ? Pewnie , niech sie nie martwi , tego kwiatu pół swiatu , a jak jzu znajdzie ten kwiat , to bedzie jeczec tutaj , ze ten kwiat ja nie dupczy ! załozysz sie ?

No, ale wydaje mi sie, ze ten facet jej nie dowartosciowal, a raczej rozczarowal i urazil... czyz nie? Takie mam wrazenie przynajmniej.

Gość matacz..
facet to tez człowiek musi miec co dowarosciowywac !!

Gość Usłużna
A dla mnie to wszystko jest dziwne. Kobieta lat 30 i zdziwiona, ze facet chcial z nia seksu? Strasznie niedojrzala jestes, albo to jakies prowo. Jak bedziesz tak przebierac, kombinowac, udawac niedostpena, to zostaniesz sama. Tyle w tym temacie.

Moze i mnie pozadal ale mam swoje zasady. Zaczelo mi na nim zalezec.Daltego czekam z seksem.

Ja troche nie rozumiem. Bo nawet jesli facet od poczatku z jakichs przyczyn sprawial wrazenie zaintereswanego zbyt mocno sexem, jak sugeruje autorka, to po co bylo kontynuowac te znajomsc, jesli taki typ Ci nie odpowiada? A Ty spotykalas sie z nim, a Ty wielkie rozczarowanie i ze on cos zepsul. Ale co on zepsul> wciaz nie wiem. Bo moim zdaniem miedzy wami nie bylo nic, co mozna by zepsuc. Przynajmniej tak wynika z tego, co czytam tutaj.

Gość matacz..
zasady - widac on też je miał ... to czekaj moze do 50 sie doczekasz ... tylko kto cie bedzie w tedy chciał ? nie martw sie zawsze sie ktos znajdzie , by mu kapcie podawac i laskę :)

Nie chialam zeby mnie wykorzystal i zostawil.

Gość A laski to tylko
chciwe materialistki i zołzowate potwory. KONIEC TEMATU

Ja bardzo lubie skes.Nawet bardzo ale 1 raz w zyciu mialam takie opory przed seksem. Naprwde przystojny facet, ladne cialko.Moj typ faceta.

A co maja powiedziec ludzie, ktorzy rozstaja sie po ilus latach? tez moga powiedziec, ze zostali wykorzystani i porzuceni i co? zbudowaliscie ze soba jakas intelektualno-psychiczno-emocjonalna relacje w ogole w ciagu tych 2 miesiecy?

Gość matacz..
ale dlaczego wykozystał ? jak wychowuja was rodzice ????? sex to cos fajnego , co nie powinno byc reglamentowane , a powinno sprawiac obojgu radość i przyjemnosc . Rozumiem , ze Ty dajesz (brzydko piszac ) dupy jako nagrode ?

Gość orzeszki wmiodzie
dobra, to jaki był plan? :) Bo jakos to sobie wyobrazalas...

Gość matacz..
kochani dalismy sie nabrac na prowokacje - ja dziekuję ...

nO dobra przyznam sie spotkalismy sie tylko 1 raz. Zaprosilam go do siebie na weeknd.Ale nie przyjechal.Jest mi cholernie smutno i zle. Polubilam go.

Gość orzeszki wmiodzie
jaką prowokację? Ja ją rozumiem ...

Gość orzeszki wmiodzie
to raz sie spotkaliscie czy co weekend?

Raz tylko sie spotkalsimy. Po spotkaniu jakis konatkt byl ale mniejszy niz przed spotkaniem. Zaproponowalam mu 2 spotkanie i zgodzil sie.Ale nie przyjechal dzis.

Gość matacz..
co rozumiesz ? jak ja mam ochote na paczka to sobie go kupuje ! i zjadam ! Jak mam ochote na sex , to kobiecie z ktora jestem w danym momencie też o tym mówie , zlbo daje wyrazne znaki - rozumiem , ze ona ... moze nie miec ochoty na mnie , ale jesli ma ! to nie rozumiem dlaczego nie ladujemy razem w łózku - takich kobiet unikam , bo to dzieciuchy .

Ja tej lasce w myslach czytam:D I glowe dam, ze nie masz 30lat... :o Piszesz tak nieskladnie, ze dzieci w SP sensowniej potrafia przelac swoje mysli na papier :o Spotakalas sie z nim 1 raz. Byly macanki, on chcial sexu. Ty nie. I od tego czasu rozmowy staly sie rzadsze. Ty zaprosilas go na dzis na weekend. Ale nie bylo odzewu z jego strony. ani na tak, ani na nie. cisza. olal Cie. Nie dziwie sie. serio.

Gość matacz..
moze miec owe 30 lat , co to mało kretynek na swiecie .

Aaaaa i nie dlatego nie dziwie sie, ze nie chcialas wtedy sexu. Ale jesli rownie inteligetnie z nim wtedy rozmawialas jak dzisiaj z nami, to wiesz......... :o Mozna sie zrazic, naprawde. I nie zwalaj winy tylko na to, ze jemu wylacznie zalezalo na sexie.

Dlaczego.Mam isc do lozka na 1 spotkaniu. Potem rozmiwalsimy o tym i powiedzial ze nie wypada isc do lozka na 1 spotkaniu.

Gość Ja dziękuję...
Autorka tego topiku to jakas pusta lalka, prozna ksiezniczka, ktora udaje niedostepna i inteligentna.

Gość matacz..
prowo jak nic ! a na ktorym chcesz isc ?

Dlaczego mysliscie ze jestem kretynka. On ze mna rozmawial 3 miesiace i to codziennie.Wiec dobrze mu sie ze mna rozmawialo. Gdyby bylo inaczj to zakonczyl by znajomosc wczesniej. A i dzis sie odezwal na gg w poludnie ale mnie nie bylo. Potem wieczorem widocznie jak mnie zobaczyl to zrobil sie nie dostepny.

Wiem ze gdyby dzis do mnie przyjechal mogloby do czegos dojsc. Kolacja, moze kapiel a potem cos milego i przyjemnego.