Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

czy sos to kolejny

Polecane posty

a ty to kolejna lansiara ze zdj w stopce :O obrabiasz dupe innym nabiajac sobie popularnosc? please :O

Gość gfdhftghtfryhft
sos ile masz lat ?

Słuchaj schizocyt po 1. nie jestem lansiarą :o Bo co nie mam różowego ubrania, blond włosków kozaczków botoksu i tapety przez, ktora bys sie nie przebila,to jestem lansiarą z takimi tekstami to sobie daruj kobieto ! jestem zaszokowana tym co się tutaj dzieje. po 2.obrabiam dupe.. weź się ogarnij. To damskie forum, co tutaj robią faceci ? A może ty jesteś kolejnym z nich :o po 3. nabijam popularność - co chcesz przez to powiedziec, ze chce być sławna, znana, Haha rozbawiłaś mnie, zapraszono mnie do teledysku muzycznego jakbym chciała już dawno, bym tam wylądowała, ale nie bede sie szmacić za pare groszy. Wiesz czasem jest tak, ze trafiasz w życiu na osobę, która cię bardzo wkurwia - tak osobą jestem Ja. Zapamiętaj sobie, nie dam sobie w kasze dmuchać, a tym bardziej w co innego. Myślałeś, że mnie zamiotłaś - skończ.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Lubie takie jak Ty. i na dodatek ostra mmm

Gość bo jebnę zaraz :D
" zapraszono mnie do teledysku muzycznego jakbym chciała już dawno, bym tam ...." :D:D:D:D:D:D ty prawdziwy lux jesteś :)

Gość ogarnij sie metinta
:) chcesz sie lansować idź na wizaż, tu nikt z kafeteryjnych vipów nie wkleja fotek w stopce:o:D ZAPAMIĘTAJ🖐️

Metinko - nauka czytania ze zrozumieniem się kłania, przemądrzała królewno.... Nie widzisz różnicy między : "nie dowiesz się" a "nie sprawdzisz " ? No to w takim razie nie mamy o czym rozmaiwać, bo inny poziom prezentujesz, a ja zniżać się nie zamierzam.

Gość jak to piszemy
metinta nie przejmuj sie tu same plebsy siedzą

Gość zapytanie mam
"To damskie forum" A czym się różni damskie forum od męskiego ? :D

Gość ogarnij sie metinta
mój wpis również dotyczy sosa:o :D

czym się różni, a chociazby tym, ze ten kto je stwarzal mial wybitnie na mysli ''damskie forum'' jak sama nazwa wskazuje. ;)

Gość ogarnij sie metinta
poniże a nie uniże chyba Metinta, nie?:p a tak w ogóle, lansujesz sie na forumie a kszty intelektu nie posiadasz kobito:o

Gość zapytanie mam
A tak oprócz nazwy, to czym się różni ?

Gość wolanda weranda
moj boze, kolejne dziewcze, ktore mysli ze jak załozy ciemne okulary to bedzie wygladała jak paris albo kim :o

Gość ogarnij sie metinta
ić ić nikt tu płakać za tobą nie będzie, a wizaż jest pełen takich pustych lansiarskich kobit jak ty🖐️

Gość alex 25df
MeLina luks ty to swietna.. kurewski rozwy gorset i okulary :O ogarnij sie stara cipo i te fotki to daj na jais matrymonialny

a jednak kafe przekonało mnie o swojej głupocie, dobrze gracie :) Sprawdzian nie zaliczony, niby kazdy mily przyjemny, a jednak konflikt jak pod palacem prezydenckim.. Ja narazie zamiatam 1:0

Mam na Sosa wybane, ostatnio mnie podkurwil, ale Ty panno masz jakies problemy emocjonalne. Nie chcesz byc vipem na kafe? To po chooj wywaliłas cycki? Nie żebym zazdroscila, masz bardzo ladne. ;) Po chooj sie chwalisz tym, ze mialas grac w jakims tam teledysku? A poza tym, nie zauwazylam, zeby przy wpisywaniu nicku, trzeba było podac płec, gdyby to bylo forum tylko i wylacznie dla kobiet, faceci mogliby tylko trzepać pod fotki kafeteriuszek, a nie tu z nimi konwersować. 🖐️

Gość wolanda weranda
no nic dziwnego ze nie jestes blond. teraz lansiary robia sie na kruczo czarnoczarno, nosza duze okulary i robia tzw "dziubek" do foci. takie sa teraz trendy.