Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam stałego nicka

Odpadł "kikutek" z pępka. CO TERAZ ??

Polecane posty

Gość nie mam stałego nicka

Dziś rano mojej córci (10dni) odpadł ten kikutek czy jak to się tam nazywa :D Pępuszek wygląda ładnie. Dalej należy go odkażać tymi gazikami LEKO ? W środku tak jakby jeszcze dostrzegam tą bordową maź. W kąpieli nie do końca się to domyło. Chyba potrzeba czasu, ale czy nadal należy odkażać?

Gość pzrjgvs
jak już odpadł to nie.

dalej odkażaj, pozwoli to na szybsze zasuszenie. U mojej jak odpadł, to musiałam dalej smarowac, bo nie do końca jeszcze pod kikutem wszystko się zasklepiło

Gość idźta się leczta
skoro odpadł to PO CO??????????

Gość Musisz go koniecznie
przytwierdzić z powrotem! Polecam taśmę Skotch!

Gość szokkkkkkkkkkkk
Do tej su-ki powyżej DLACZEGO ta kafeteria stała się rynsztokiem? Aby uzyskać konkretną, rzeczową odp. trzeba mieć OGROMNE szczęście! Podłe z Was pospólstwo... daremnie tandetne z wątpliwie błyskotliwymi tekstami !!! :classic_cool:

Gość sama jestes su-ka
:D

Gość moplikowa
zastanawiaja mnie bezmozgie mamuski ktore odpowiedzi na kazdy temet szukaja na forum ja pie**ole, google wam zdechlo, polozna i pediatra wyprowadzily sie na ksiezyc czy jak????????????????????? zadajecie tak debilne pytania ze az sie cina na usta chamskie odpowiedzi....

No też czasem się zastanawiam czy te biedne polskie matki są tak niedoinformowane przez lekarzy pediatrów czy położne czy też boją sie o takie rzeczy pytać fachowców bo obawiają się że pytania te są śmieszne;/? A może nie ufają lekarzom i wolą potwierdzić to na kafe!;D

Gość Ammber
Skoro wy takie mądre i wszystko wiedzące to odpowiedzcie dziewczynie, a nie piszecie, piszecie, piszecie, a ani w tym sensu, ani odpowiedzi :/ ŻAL !!

Gość Karolina1981
Tu chodzi o ogół i o pytania typu: Gdzie są obecnie promocje na słoiczki dla dzieci albo do czego dodawać kleik ryżowy? Czasami mam wrazenie że obecne młode matki są całkowice nieporadne i jakby z księżyca spadły.

Gość ggogiggog
W szkole rodzenia mówili mi żeby jeszcze przez jakiś czas odkażać. Jednak gdy mojemu dziecku odpadł, to już nie odkażałam (pępek wyglądał na całkowicie zagojony).

Gość Edzinka13
widzę, że zamiast pomóc dziewczynie to lepiej ją krytykować! Ja odpowiem na pytanie: przemywałam jeszcze 3 dni do zagojenia i wysuszenia, bo też jeszcze nie był całkiem ładny. Pozdrawiam. Co do innych to - więcej życzliwości. Nikt nie jest wszystko wiedzący!

Gość Karolina1981
Do : a chuj was to obchodzi Wszystko byłoby ok tylko zmień ten chujowy nick bo nie pasuje do twojego mądrego i miłosiernego oblicza:)