Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony kubek

Romantyczny wieczór we dwoje - dzień chłopaka

Polecane posty

Gość zielony kubek

Słuchajcie. Chcę zorganizowac mojemu facetowi taki romantyczny wieczorek. Pomyślałam o seksownej bieliźnie i już nawet taka nabyłam. Nie wiem tylko czy nie poleciałam za ostro. Cała siateczkowana, do tego stringi i mało zakrywajacy biustonosz. Myślicie że może być? Kolejna sprawa. Muszę się jakos przygotowac ale w związku z tym że mieszkamy razem to muszę posłać go gdzieś tak żeby się nie pokapował. I tu jest problem bo nie mam pojecia gdzie :o Ja wiem że to banalny problem ale jak mu powiem jedź gdzieś tam i coś załatw to on bedzie wiedział że cos szykuję. Macie jakieś pomysły?

Gość lisiczkapiękna
kiedy ten dzień chłopaka?

Gość zielony kubek
30 września

Gość dzisiaj uprzejma
Miałam być dziś uprzejma, ale nie lubię gówniar GOŃ SIĘ!!!!!

Gość zielony kubek
dlaczego myślisz że jestem gówniara? Bo chce chłopakowi zrobić niespodziankę? Skoro on mi robi na dzień kobiet więc wypada się zrewanżować, prawda? No chyba że ty nic nie dostajesz to i dawać nie chcesz:o

Gość lisiczkapiękna
a co z dniem mężczyzny? też obchodzisz?:)

Gość zielony kubek
nie, wybrałam dzień chłopaka bo dzień męzczyzny jest zbyt blisko dnia kobiet i jego urodzin - za dużo wynalazków w jednym miesiacu

Gość black xxs
Bądź gotowa już jak on wróci z pracy. Albo jak jeszcze będzie w pracy, zadzwoń do niego i wyślij po jakieś zakupy.

Gość zielony kubek
problem polega na tym że on tego dnia ma wolne a ja idę do pracy. Jak znam życie to wszystko co mu zlecę zrobi do południa. Ja na serio nie mam pomysłu co z nim zrobić. Rodziny tu nie mamy, znajomych też nie za dużo bo dopiero sie przeprowadziliśmy i nie jesteśmy z nikim w zażyłych kontaktach. Sklep? Załatwi to w 5 min a roboty jest sporo.

Gość ni hujaaaaaaaaaaaaaa
do sklepu go wyslij powiedz. ze czegos tam nie ma i juz hehee

Gość zielony kubek
przecież piszę że to bedzie za krótko trwało. Pójdzie do sklepu i wróci za 5 min. nawet jeśli wymyslę sklep na końcu miasta to obróci w godzinę a chcę coś ugotowac i sie przygotować. Kombinowałam coś z samochodem, że koniecznie trzeba naprawić ale co? wszystko działa :o Kurcze - potrzebuję jakieś 3 godziny.

Gość lisiczkapiękna
kup coś na wynos i przygotuj sie przez 15 min.:)

Gość black xxs
Piętrzysz problemy. On pewnie nawet nie wie kiedy jest ten posrany dzien chłopaka, więc zrób to wtedy kiedy on będzie w pracy.

Gość zielony kubek
to nie jest głupi pomysł i z pewnościa to przemyślę ale to sraca czas o tylko jakieś pół godziny. Cholera żeby jakiś mecz był to polazłby na niego z koleżką ale akurat nie ma :o

Gość słłłowikowa
A jakies pomysły na wyjatkowy prezent w tym roku ? A moze zafundowac mu np.jazdę jakimś szybkim autem ????

Gość pppaulka
To chyba takie fajne prezenty mozesz znalezc na wyjatkowyprezent.pl Tam na pewno trafisz na ten odpowiedni, którym zaskoczysz swojego chłopaka.

Gość pppaulka
Mnie sie z tych wszystkich prezentów i pomysłów spodobał jeden- kurs szermierki. Wiem ze to marzenie mojego faceta i chyba pozwole sie jemu spełnic.

Gość gość
Super miejsce na które warto zwrócić uwagę https://txm.pl/ Polecam, bo mysle ze spokojnie mozecie sami sie mu przyjrzeć i coś ciekawego wybrać.

Gość gość
A moze ten sklep Was zaciekawi https://txm.pl/ Moim zdaniem spokojnie coś tutaj znajdziecie dla siebie.