Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko__ja

Czy naprawdę wszyscy faceci to takie cholerne świnie?

Polecane posty

Piszę to tutaj, bo już nie mam siły.. Może Wy jakoś pomożecie.. Poznałąm chłopaka.. Miałam wrażenie , że zabiega o mnie.. Pisał smsy, umawiał się na spotkania, prawił komplementy. Wydawało mi się , że jest szczery w tym co robi. Wczoraj spędziłam z nim wieczór. Pierwszy raz mnie przytulił i pocałował. Powiedział,że jestem inna niż wszystkie. A dzisiaj? Dzisiaj dostałam wiadomośc, że to wszystko nie ma sensu, że będzie lepiej jak przestaniemy się kontaktowac. Poczułam się jakbym dostała obuchem w glowę. Jego kolega stwierdził ,że nic nie poradzi na to jeżeli nie jestem w jego typie... Nie jestem w jego typie.. To pytam się po jaką cholerę było to wszystko .. Po co te cholerne kłamstwa ????????? Mam dośc:(( I jak tu nie stracic poczucia wartości

Gość zasmucona ale na chwilkeee
Mam to samo.Tylko ze mi nie powiedzial ze nie podobam mu sie.

Gość lisiczkapiękna
chciał cię widocznie tylko zaliczyć. Niech spada, znajdziesz i takiego co cię pokochca, słowo:)

Gość lisiczkapiękna
*pokocha

Mi też nie powiedział wprost. Jak sobie pomyślę że jeszcze kilka dni temu dostawałam smsy typu : jesteś przesliczna , podobasz mi się , to mnie szlag chce trafic :((

Gość kikaaa444
wszyscy faceci to dranie !!!!! nie przejmuj sie.. to on jest idiotą skoro ciebie olał jeszcze bedzie załował ..po co to wszystko .. typowe zachowanie facetów ... chwila przyjemności aaa potem walic ...

Jak przestac byc taką naiwniarą? Tak bym chciała byc silna psychicznie, uwierzyc w siebie, przestac się tak wszystkim przejmowac.. Nie potrafię.. za kilka dni rozpoczynam studia a wpadam w doła i nie wiem czy z niego wyjdę..

Gość facetowi nie można wierzyć

Gość a babie też nie mozna
wierzyc, zrobi wszystko dla kasy, bo każdej tylko na kasie zależy.

Blagam, bez generalizowania... Zawsze znajda sie porzadne kobiety jak i porzadni kolesie.

Po co to wszystko? Jak nie ugryziesz to nie dowiesz się jak smakuje. Skosztował i uznał że to nie jego smak. A sobie nie masz nic do zarzucenia? Gdy kilka tanich komplementów, pocałunek i w kolankach miękko. Naiwność plus kop w cztery litery, to frustruje, ale to bardzo. Zamiast dramatycznie łapać doła i wyżywać się werbalnie na tych facetach świniach niech to ci będzie nauczką - nie wszystko złoto co się świeci, ba tego kruszcu w życiu trudno zaznać.

Gość naprawdę NIE
🖐️

Gość a co to da
Mam 35 lat i jeszcze żadna kobieta nie zdecydowała się na związek ze mną. Z pierwszego wpisu wynika, że facet przyjął słuszną strategię i miałoby to szanse na powodzenie.

Czy naprawdę wszyscy faceci to takie cholerne świnie? Czy naprawde wszystkie kobiety to takie puste koorwy? Kobieto, nie generalizuj- to ze ty masz ciagutki do frajerow to nie znaczy, ze kazdy tak ma. Zreszta akurat w tej sytuacji nie masz racji bo facet jasno postawil sprawe- nie pasujecie do siebie i tyle. Lepiej bys sie czula jakby poudawal troche i cie przelecial? No sorry, ale jak dla was szczery facet to swinia... A co do slodkich slow, to byl zauroczony i mu przeszlo, zobaczyl, ze nic z was nie bedzie i tyle. Wy od razu jak kogos poznacie to po sekundzie wiecie czy zwiazek sie uda? I albo zamawiacie ksiedza albo natychmiast mowicie facetowi NIE? Nie miej do goscia pretensji o swoje niespelnione nadzieje, powinnas byc wdzieczna za szczerosc. Do milosci nie da sie zmusic drugiej osoby.

Mellygion bardzo dobrze napisane. A co do tego, ze jak ktos napisal, ze facet chcial ja przeleciec- przy naiwnosci i desperacji autorki to jakby chcial to juz dawno by to zrobil. Tym bardziej autorka powinna go docenic- ale ona jest idiotko-ksiezniczka, i jak cos nie idzie po jej mysli to wszystko wina innych. Faceci to swinie, kazdy jest zly tylko ona idealna, a jak ona ma mokro po chwili znajomosci z facetem to w zamian on musi sie domyslic i powoli kupowac pierscionek zareczynowy. Bo ona chce i tak ma byc!

Wy od razu jak kogos poznacie to po sekundzie wiecie czy zwiazek sie uda? " Wtedy pada haslo Wiem ze to ten wyjatkowy, jedyny, milosc mojego zycia (na 3 msc) :D

a potem - "mialam prawo zdradzic, puscic sie z innym, nie moge kochac na sile, mam prawo do wlasnego szczescia, nie oceniajcie mnie, bo mnie nie znacie, a nie wiecie co was w zyciu czeka, lepiej sprobowac niz zalowac, ze sie nie sprobowalo, wy to nic nie rozumiecie..."

Gość pastafarianka reaktywacja
olej go

" 00:04 tylko__ja Piszę to tutaj, bo już nie mam siły.. Może Wy jakoś pomożecie.. Poznałąm chłopaka.. Miałam wrażenie , że zabiega o mnie.. Pisał smsy, umawiał się na spotkania, prawił komplementy. Wydawało mi się , że jest szczery w tym co robi. Wczoraj spędziłam z nim wieczór. Pierwszy raz mnie przytulił i pocałował. Powiedział,że jestem inna niż wszystkie. A dzisiaj? Dzisiaj dostałam wiadomośc, że to wszystko nie ma sensu, że będzie lepiej jak przestaniemy się kontaktowac. Poczułam się jakbym dostała obuchem w glowę. Jego kolega stwierdził ,że nic nie poradzi na to jeżeli nie jestem w jego typie... Nie jestem w jego typie.. To pytam się po jaką cholerę było to wszystko .. Po co te cholerne kłamstwa ????????? Mam dośc I jak tu nie stracic poczucia wartości" Mozesz go skarcić:classic_cool:.Jest coś takiego jak rycyna:D.

Gość byłam w podobnej
sytuacji...identycznej można powiedzieć, zabiegał o nie, widziałam ze mu zależy i nagle z dnia na dzień przestał się odzywać ...

Nie rozumiem w czym tu facet okazał się świnią? Miał pełne prawo powiedzieć nie i odejść. A może autorka jest kolejną rozpieszczoną i skrajnie roszczeniową osobą której to się wszystko należy, bo jak nie dostaje tego co chce to ten ktoś jest świnia? :classic_cool:

Gość cccqwef
takie same swinie jak każda kobieta

Gość wielu jest takich
ale nie wszyscy, po co się pchał, flirtował, robił nadzieje jak zaraz miał to w dupie :o

autorka nie jest rozżalona tym, że facet ją olał... on czuje się dotknięta, bo nawet jej przelecieć nie chciał... to jest obraza dla jej poczucia atrakcyjności i stąd ten temat... gdyby ją puknął i potem olał, byłoby ok :P