Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xenia38

Sakmotność w sieci...

Polecane posty

dzisiaj ja jestem bardzo samotna ,niby mam mojego M ale jest tak daleko niby ustaliliśmy że nie obchodzimy walentynek ,bo nic na pokaz kochamy się cały rok a nie tylko dzisiaj ... ale mi dzisiaj smutno wszyscy mnie zostawili ,nawet Ci pseudo "znajomi z sieci " 😭

samotna księżniczka Bo tylko Ci naprawdę samotni są tutaj aż tak źle u Ciebie? tu możesz pisać śmiało. :) niebieski kwiat ja jestem jak jesteś? jak Cię nie ma. ;)

eee tam jestem tylko internetowym kozakiem, tak naprawdę uwielbiam psychiczną i fizyczną dominację kobiety. czuję sie wtedy taki wolny i szczęśliwy. ;) a Ty w pracy? w domu? czy na informatyce? ;)

Ostatnią lekcje informatyki skończyłam jakieś 10 lat temu ( tak w przybliżeniu ) :) jestem w pracy i poczytuje ten topik ... podoba mi się to co piszesz ,wiesz jak zwabić kobiety :-p.

miło mi. :) Twoje wpisy też mi sie podobają, chyba że Cię kimś mylę. ;) ale nie sądzę. takiej stopki... długiej się nie zapomina. :D kobiety to mają szczęście. siedzą sobie gdzieś w biurze i mogą czytać kafeterię. ja w pracy nie mogę, co najwyżej na przerwie.

to wpadnij kiedyś na przerwie do mnie do pracy to razem poczytamy ;-) właśnie ...stópka ,muszę w końcu ją zmienić bo fakt jest za długa ... ale to kiedyś ........:)

wpadać nie chcę, wolę przyjechać. chociaż w moim przypadku to raczej przylecieć. ;) stopka faktycznie za długa, ale przez to jesteś rozpoznawalna. tylko dlaczego jesteś rowerka?? :)

fakt wpadki nie są wskazane ;-) czemu rowerka ? nie wiem : wszystkie fajne nicki zajęte lubię sport w szczególności jazdę na rowerze lubię ten nick ,mam do niego sentyment i dużo fajnych wspomnień związanych z nim ;-) hmm ..a może mnie odmładza ..ale mam teraz rebus :-p :D a u Ciebie nick wskazuje na faktyczny wiek ,a może taka mała zmyłka ?;-)

to w takim razie masz weterana ,gratulację :D cierpliwości ..........

:D :D :D :D żadna zmyłka. sama prawda. widzę, że coś nas łączy. do pracy dojeżdżam na rowerze. dojeżdżałem jest lepszym określeniem. złapałem gumę. ale już dętka zamówiona i w drodze jest. jeszcze tylko wymiana i znów poczuję wiatr we włosach. ;) a Ty skąd jesteś? da się u Ciebie jeździć na rowerze? jakie to wg Ciebie fajne nicki są już zajęte?? :)

jestem z zachodniej części Polski tam gdzie mieszkam mamy rewelacyjnie przystosowane szlaki do jazdy na rowerze ale do pracy wole śmignąć samochodem , jestem zbyt leniwa żeby rano śmigać 15 km jednośladowcem :-p ,

a właśnie pytałeś jeszcze o nicki : teraz żadne mi nie przychodzą do głowy ... zresztą i tak wole te męskie :-p

masz na myśli trasy rowerowe w mieście czy raczej wycieczki poza miastem? u mnie w mieście to porażka. dwa pasy dla rowerzystów i pieszych, a Ci drudzy toczą się na obu. parka za rękę idzie, nie mogą iśc jednym pasem, swoim tylko po obu. wuwuzelę muszę sobie sprawić.. ;) hehe rozumiem. trudno żebyś gdzieś do biura wpadła w dresie, bez makijażu z kaskiem rowerowym pod pachą. ;) ja mam do pracy kawałek, więc mogę podjechać. piłaś już kawę? właśnie idę sobie zrobić.

Dzień dobry :) bardzo ja chwilowo znikam w "wir " pracy miłego relaksu przy kawce ;-) do miłego :)

Gość Gabrielll
Ja sie nie sploszylem:) ogladaliscie ten film o tym samym tytyule co temat ?

Gość Gabrielll
A co mam napisac ?:) samotny w sieci...do tego mlody stosunkowo

Gość Gabrielll
Moge ujawnic ze wlasnie pije herbate z sokiem malinowym :) W realu tez, Twoj nick wiele mowi o tobie tak mi sie zdaje.