Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksowa

Walka Pudziana

Polecane posty

Gość iksowa

hahahahahahaha widzieliscie? normalnie ile to trwalo? 30 sekund???????? :D hahahahahaha

Gość no zaPiscie szyPko
:o

Gość zaraz skoczę
możecie mi powiedzieć co to za facet śpiewał na wejściówce pudziana? :P a ten grubas to się ledwo ruszał.

Gość iksowa
to spiewal jego brat hahaha i ta piosenka byla prze masakrycznaaaaaaaa.................................

Gość pudzian jest cieńki
moim zdaniem Pudzian nic nie pokazał wygrał bo wygrał z najsłabszym rywalem i w najgorszej walce na tej gali

Gość iksowa
ten grubas to mial prze kark, a wlasciwie jego brak :d

Gość zaraz skoczę
dzięki, tak myślałam, bo jakiś podobny. ale mnie porwał ten ryk :classic_cool:

Gość iksowa
dlaczego najslabszym? sorry ale wez powal taka kobyłę, przecież ta swinie zeby ruszyć to trzeba z 5 normalnych chłopow sredniej wagi, po prostu agresywnie i szybko zaatakowal, bo chodzilo tylko o to by go powalic, bo swiniak jak juz padnie to wstac nie moze, taka masa

Gość Wertyhanow
Po walce Pudzian wyglądał na WIELCE zasapanego (ciężko dosyć odychał) , a ponoń pracował nad poprawą kondycji/wydolności i ponoć je poprawił ???

eee widzialem walki tego amerykanina i wcale nie jest zly wkoncu wygral 12 z 19 walk to mariusz byl w formie i widac ze trenowal bo mu dobrze szlo

Gość iksowa
slaby byl? ta jasne ciekawa jestem jakbys Ty tam wyszedl czy bys go powalil, predzej on raz by się zamachnął jednym palcem i już by kartke dla Ciebie trzeba by było wzywać.

Gość Wielmożny Pan Profesor
znokautowany nagłym widokiem Mariusza Pudzianowskiego, Eric Butterbean zastygnął w bezruchu, by następnie poddać walkę :classic_cool:

Pudzianowski nic nie pokazał , a butterbean swoje czasy swietnosci ma juz dawno za soba .. nie ma nad czym sie rozwodzic ... pudzianowski nie umie sie bic ..

Gość gratki pudzian
. faktycznie, walczyli jakieś 50 sekund a Pudzian już sapał jak lokomotywa. Chyba nadal kiepsko u niego z kondychą

a tak poza tym , jako że interesuje sie troche mma , ufc , wczesniej pridem ... wedlug mnie walka z najmanem byla ustawiona .. a pudzian.. hmm pudzian nic nie osiagnie w tej dziedzinie ... za pozno :)

Gość iksowa
kurde, wy to byscie się tylko czepiali i czepiali i czepiali i czepiali. :(

Gość iksowa
no i same zNAWCE od stu boleści :(

Gość iksowa
przynajmniej pokazał jak baby biją w Polsce :D

Gość gratki pudzian
ciekawe co to będzie jak Mariusz trafi na troche większeko przeciwnika, który jest dobry w parteże, chociaż w sumie w stójce chyba też za dobry nie jest. Ale życzę mu jak najlepiej, bo trzeba przyznać że jest ambitny i bardzo sumienny. :) kiedyś od kogoś słyszałem że Pudzian trenowal kick-boks i boks. Szczerze, to myślałem ze będzie dużo lepiej wymiatał na ringach.

Gość jupi jejjj
trzaskał świniaka po mordzie aż miło :D

Gość Alpenkapsel
ale co z krzyżem się dzieje, czy nadal się pali znicz przed pałacem namiestnikowskim zapalonym przez pana prezesa ?

Gość Wielmożny Pan Profesor
Butterbean tak skutecznie stosował zmyłkę techniczną, że nawet sędzia uwierzył :classic_cool:

Gość aniuga2010
Oglądałam dziś wszystkie walki od początku do końca i i iiiiii podobało mi się strasznie! Fajnie sobie popatrzeć jak się faceci biją....i te umięśnione ciała mmmm, no ale nie o to chodzi wiem ;p trzeba pochwalić też komentatorów, bardzo żywiołowo to robili :D Kurcze, ale mi się podobało! I ta anakonda na parterze bossskie :D

Gość LubięBlondLokówki
Rozumiem aniuga, ja też lubię popatrzeć tylko, że na kobitki ;) Trzeba przyznać, że rywalizacja była przednia:P

Gość LubięBlondLokówki
Też bym CI chciał zrobić anakondę na parterze :P Swoją drogą bardzo ciekawa pozycja :D

Gość LubięBlondLokówki
Racja były ładne i napalone na każdego kolesia co na ring wchodził nawet na tego tłuściocha, widzieliście to ? :D

Gość LubięBlondLokówki
Sam zjechałem pod Butterbeana :classic_cool:

Gość K-A-R-O-L-I-N-A.
chętnie bym sie przespała z tym grubym amerykancem ciekawe jakby wygladał z nim seks ja waze 55 kg wzrostu mam 163