Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita4444

mój facet bije syna

Polecane posty

Gość anita4444

jestem z facetem on jest starszy ode mnie i ma już syna w wieku 17 lat ja sama maa 20 to syn w poprzedniego związku . I on go bije nie mogę tego zrozumieć ten chłopak nic złego nie robi a on się na nim wyżywa ja nie mogę mu przetłumaczyć bo on mnie nie słucha albo mówi że to nie moja sprawa . Ostatnio ten chłopak przyszedł do mnie i błagał żebym uspokoił ojca miał cały nos rozwalony zaczęłam krzyczeć i to jakoś poskutkowało już sama nie wiem

Gość anita4444
ja pisze serio a Ty sobie jaja robisz

Kant dupy dobrze powiedziałaś .... a autorka może , to tylko zgłosić na policje

Gość nie lepiej bije konia

Gość ojojojojoj
ale Kant Ci dobrze napisala,To jakis psychol a Ty z psycholem jestes. Nie widzisz tego?

Gość anita4444
chłopak nie chce iść na policję ani nigdzie indziej do matki też nie chciał iść to co mam zrobić

Gość anita4444
ale mój facet w ogóle nie słucha a ja ciągle bronie młodego już nie mam siły do tego to jest bardzo męczące

Gość ojojojojoj
uciekac gdzie pieprz rosnie .Co na to twoi rodzice, ze jestes z takim bokserem i psycholem? Czy Ty dobrze zastanowilas sie nad roznica wieku, toz to inne pokolenie wiekowe. A chlopak powinien zglosic fakt pobicia na policje.

Gość anita4444
moi rodzice się nie wpieprzają a on nie chce woli chyba być lany jest mi go szkoda ale ja nie mogę tak żyć chłopak wraca powiedzmy o 2 i za 5 min wpada mi do sypialni błagając bym uspokoiła ojca tak jest z 3 razy w tyg

Gość anita4444
nie nie planujemy

Gość ojojojojoj
chyba jestes stracona juz jako rozsadnie myslaca dziewczyna :-P

Gość anita4444
nie wiem byłam ale teraz nie jestem pewna wydaje mi się że tak

Gość anita4444
nie zostawie chłopaka samego kto wie co może się stać

Gość nawet Twoj wiek nie usprawiedl
nawet Twoj wiek nie usprawiedliwia Twojej naiwnosci a raczej glupoty... Twoj "facet" by zrobic dobrze swojemu ego stosuje przemoc zeby pokazac jaki to on jest macho... I Ciebie to tez nie ominie, teraz czujesz sie pewnie, bo jeszcze nic Ci sie nie stalo. Prawda - nie jestes do niego przywiazana wiec reki nie podniesie, bo mu mloda dupa ucieknie, taka jest niestety prawda. Pobedziesz z nim troche dluzej, facet Cie od siebie uzalezni, zrobi Ci dzieciaka i bedziesz musiala z nim siedziec, wtedy to sie zacznie. Nie bedzie mowil marmolada, tylko marmolada bedzie z Twojej twarzy... Wiem ze jestes szalenczo zakochana, ale pomysl jakim jest on zlym czlowiekiem skoro bez powodu maltretuje wlasne dziecko!!!! Uwierz on sie nie zmieni dla Ciebie, Kant Dupy dobrze prawi, uciekaj najdalej jak mozesz

Jeśli urodzisz mu dziecko, to Twoje dziecko będzie bite tak samo mocno i często, jak dziecko, które on już ma.