Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompromitacjapełnągębą

GDY NA TWOICH OCZACH JAKAŚ IDIOTKA...

Polecane posty

Sytuacja gdy wasza koleżanka na waszych oczach i w waszym domu podbija do waszego faceta..Żenada ale co zrobić w takiej sytuacji? Ogólnie daje mu "znaki", uśmiecha się i patrzy mu w oczy z bardzo dużą częstotliwością tak to wygląda...

Zależy jak reaguje facet ;) Jak ją spławia to wykluczam z kręgu znajomych ją, a jak pozwala na to i się cieszy to pozbywam się i jej i jego :)

Gość zdecyduj się wreszcie
musisz zastosować taką samą metodę - wtedy on będzie wpatrzony w Ciebie /taka sama metod--> wpatrywać się w obcego faceta/

Gość kozia dupencja
taaaa napisac to kazda potrafi, a za chuja bys tak nie zrobila 😘

Kozia - oj zdziwiłabyś się :) Za stara jestem na to żeby tracić czas z dupkami, i jak widzę objawy dupkowatości to znikam :)

Gość zdecyduj się wreszcie
a ja się gapię i nawet gadam do chłopaka, że przystojny facet przeszedł, siedzi itp - ma motywację, żeby starał się ;-)

Gość gość
Erudytka ma rację :) ja też bym tak zrobiła! Widocznie nie należymy do mięczaków jak reszta społeczeństwa, która siedzi z kimś byle nie być samotnymi..

Dziewczyny ! ale ja pytałam o tą babe co o niej myslicie a nie o mojego faceta- mój facet taki zakręcony,że nawet tego nie zauważył-tlko dopiero jak mu zwróciłam na to uwagę ale nie chciał idiotce robić przykrości - szczególnie,że jej facet to jego bliski znajomy i jakby to wyszło.. na razie na niego nie wskoczyła jeszcze ;) ale chyba jej nie wypada tak sie cieszyć do obcego mena?

Gość kozia dupencja
po raz, jajnikow u mnie brak :classic_cool: po dwa, znalem ja juz kilka takich co to takie twardzielki byly i twierdze, ze kazda kobita wiecej mowi, niz potrafi w tej kwestii zrobic. kilka zdan zapewnien, jakis komplement zmyslnym poglaskanie po glowie i sprawa zalatwioan 😘

Gość kozia dupencja
najlepszym wyjsciem w Twojej sytuacji bedzie zaprosic ja do lozka 🌻

Gość gość
Kozia dupencja (a może jednak ciągniesz do tych "jajników" skoro zrobiłeś sobie męski nick) 🖐️ transs czy cuś? :D

Gość gość
*żeński cholera, już nie myślę głową..

jak wy robicie te łapki ja potrafie tylko ;) :) :(

W kwadratowy nawias wpisujesz czesc ;) [ czesc ] (bez spacji :P). Kozia - to naprawdę dziwne kobiety musiałeś spotykać :) Ja tam nie należę do takich co chcą byle co byle by był, cenię się wyżej :P Jak Twój facet nie reaguje to tym lepiej, ogranicz z nimi kontakty i tyle, powiedz mu że jej nie lubisz i nie masz ochoty z nią czasu spędzać, powinien zrozumieć :) A jak nie - to rzuć hasło jej misiowi ;)

Latte - widać kolega może posiadać nad jądrami jajniki, są takie przypadki hermafrodytyzmu :D

Gość kozia dupencja
"*żeński cholera, już nie myślę głową.." podobno standard i slowo mysle z lekka na wyrost :P nie dziwne edytko- erodytko, tylko tak w zyciu jest, im wiecej sie kobieta stawia tym szybciej ladnymi slowami mozna ja udobruchac. jestescie leszczykami i nie chodzi tu wcale o cenienie sie, czy nie, ale jak widac z rana jajniki wam za mocno pracuja po kolejnej nocy bez stukania 🖐️ 🌻

Gość pmkpmkpkm
jak to co?? nap*erdolic jej!wy*ebac najpierw z liscia...ostrzezenie!jak dalej bedzie tak robic...zalatwic ja! a chlopak nie powinien sie nia interesowac,a jesli tak jest to nie prawdziwa milosc.i wtedy mozesz pocichu go zdradzac :)

{ Jestem diabłem i przybyłam, by zrobić to, co robi diabeł. } XXI wiek i diabły. :o :P

Gość kozia dupencja
myrevin, myslalem ze juz Cie skremowali dziadku, a Ty jeszcze tu zagladasz :O

hmm na ten przykład własnej siostrze nie "napierdolę w ryja" jak to ktoś obrazowo ujął :P ograniczam kontakty do niezbędnego minimum przykłady zidiocenia: - ja w ciąży rzygam jak kot zero sexu, ranek: dziunia z gołymi cycami paraduje przy moim chłopie: oh! nie wiedziałam (tia, jasne) że już nie śpicie :P - gorąc jak cholera dziunia siedzi na zydelku vis a vis mojego chłopa, zadziera kiecę :O i...zaczyna się wachlować, gacie na widoku my zonk! - ranek po imprezie, wstajemy zezowaci, atak dziuni na mojego z macankami: jaki masz ładny tatuaż :P nosz :O nie uduszę dziuni bo ją kocham, padalca jednego :P

Gość ad va
hehe, mam ro samo :D Mój facet nie reaguje ale mnie wnerwia ta panienka (baa, nie panienka, jest mężatka z 2 dzieci! ) która stara się rwac mojego chłopa :P

dzięki za instrukcję do 🖐️ Ta nas zczescie nie jest moja siostra hehehehe a facet to co mialby zrobic moim zdaniem to żenujaca sytuacja zarówno dla mnie i mojego mena a dla idiotki kompromitacja :)

jebać kurwy nic nie warte szmaciory i tyle 🖐️

Gość kozia dupencja
mumi, widac ze siostra lubi kupczyc cialkiem, moze zapoznasz nas ze soba? :classic_cool:

tym szybciej ladnymi slowami mozna ja udobruchac - błąd :D jestescie leszczykami - błąd drugi :D kolejnej nocy bez stukania - miałam nie pisać tu o swoim życiu erotycznym, ale - błąd 3 :P Tyle że wolę w dzień :classic_cool: Jak Twoja uznaje tylko noc, to współczucie :D edytko - błąd 4 :classic_cool: Myrevin - i właśnie przez takich niedowiarków mamy lepiej, bo przemykamy niezauważenie przez odmęty rzeczywistości :P

Gość kozia dupencja
"i właśnie przez takich niedowiarków mamy lepiej, bo przemykamy niezauważenie przez odmęty rzeczywistości" tylko ludzie nijacy przemykaja :classic_cool: moja to sie obrazila i poszla do innego pokoju bo wolalem obejrzec jak sie chlopy na ksw napierdalaja po pyskach niz jakies jebane opowiesci z dupy wziete :O

Gość wujek ales gut
starczy przeczytać TAJEMNICA MSZY ŚWIĘTEJ http://www.jankowice.rybnik.pl/czytelnia/catalina-rivas.html Modlitwa przed Komunią Sw. Boże mój zbliżam się z pokorą do stóp Twego Ołtarza, by pożywić moją nędzną duszę Przenajświętszym Ciałem i Krwią jednorodzonego Syna Twego Pana naszego Jezusa Chrystusa. Udziel mi łaski. bym Ukochanego Syna Twego przyjął godnie do swego serca i stał się godnym błogosławieństw jego najświętszych. Amen. Modlitwa po Komunii św. Duszo Chrystusowa, uświęć mnie. Ciało Chrystusowe, zbaw mnie. Krwi Chrystusowa, napój mnie. Wodo z boku Chrystusowego, obmyj mnie. Męko Chrystusowa, pokrzep mnie. O dobry Jezu, wysłuchaj mnie, W ranach swoich ukryj mnie. Nie dozwól mi oddalić się od Ciebie. Od nieprzyjaciela złośliwego broń mnie. W godzinę śmierci wezwij mnie. każ mi przyjść do siebie, abym ze świętymi Twymi chwalił Cię na wieki wieków, Amen. wyznanie demonów "Nie mam pojęcia, co mu strzeliło do głowy. Skąd mu to przyszło, żeby się za was poświęcić. Za was, którzy nie jesteście niczym więcej, tylko cuchnącymi śmieciami i kupą gnoju. Jak on to zrobił! Jak On mógł! Poświęcić się za takie marne, paskudne, nic nie warte kreatury, które nic nie rozumieją. Nie wiecie jak bardzo On was kochał i jak was kocha, bo Go bez przerwy obrażacie. Jemu Msza jest niepotrzebna. On ma wszystko. Tylko dla was ją wymyślił. Tylko dla was. Żeby was do Siebie zbliżyć. Żebyście mogli Go mieć na co dzień. A wy, głupcy, plujecie na to. A wy nie przyjmujecie tego. Wy, którzy naprawdę moglibyście być tacy jak On. On chce was mieć przy sobie (te słowa demon wypowiedział z wielkim trudem). I każdego dnia daje wam to Swoje Ciało i Krew. Dla nas to coś obrzydliwego, ale dla was to wszystko. To jedyny środek zbawienia, żebyście nie poszli na zatracenie, tak jak my.

Gość i co z tego? kazdemu
ja bym flirtowala otwarcie z innym, a co nie wolno mi?