Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna małpka_20

Fałszywa przyjaźń....

Polecane posty

Gość wredna małpka_20

Mam jedną przyjaciólkę, ktora zaczela mnie ostro wkurwiać. Kiedyś była szarą mychą, moge nawet powiedzieć, że nie grzeszyłą urodą, ale za to miała świetną figurę. Ja zawsze dbałam o siebie, mogłabym być wzorem dla niej w tej dziedzinie. I tak się stało ta suka zobaczyła że ja mam wieksze powodzenie i zaczęla dbać o urodę ( oczywiście zaczela ściagać odemnie wszytsko: makijaż itp). Z jej świetną figurą wyglądało to dobrze a nawet bardzo dobrze... I tez wiecej chlopakow się za nią oglądało. Makijaż zkorygował jej krzywe oczy :O i jej nos tez nie wydawał się juz taki krzywy i wielki. A ja mysle ze ona i tak jest brzydka bo jak nie zrobi makijażu to wygląda brzydko i widać jej wszytskie mankamenty. Ja za to bez makijażu wygladam naturalnie i wszystko mam proporcjonalne. A najgorsze jest ze ona chyba uwaza sie za ładniejsza odemnie... tak czuje. Albo kiedys byla sytuacja ze szłyśmy ulica i mijałysmy kilka nieładnych dziewczyn a ona ztekstem 'dobrze ze my jesteśmy takie piękne' . Pfff niech ona nawet nie probuje sie porownywać do mnie, jest odemnie o wiele brzydsza suka jedna. Ostatnio coraz bardziej mnie drażni bo robi z siebie jakaś ksieżniczkę, obraza sie za byle co, egoistka pieprzona, dba tylko o swoja dupe i kazdego wykorzystuje! Czekam tylko na przeprowadzke do innego miasta, wtedy zostawie tą pizdę i znajdę sobie inną towarzyszkę. Poki co musze udawać przyjaźn bo to moja jedyna 'przyjaciolka' ....

Gość ALE STRASZNE
az slow mi zabraklo

Gość no fakt, że ta przyjaźń
jest fałszywa - ale chyba z twojej strony. Cytuję: "Poki co musze udawać przyjaźn bo to moja jedyna 'przyjaciolka' ...."

Gość wredna małpka_20
No wiem, ze z mojej strony, ale ona mnie zmusiłą do tego. Uwaza się za niewiadomo kogo. I jeszcze jak mowi o chlopakach... 'a ten do mnie napisal, a z tym sie spotkalam' wrrrrrrrrr !!

Gość jestes mała zazdrosną
pizdą.

Gość to się nazywa zazdrość
a nie przyjaźń

Gość wredna małpka_20
nie zazdroszczę jej tylko wkurwia mnie ze zaczeła się tak szczycić. Taka piękna niby jest a niedawno wygladala jak babka klozetowa

Gość wredna małpka_20
i to najgorsze ze zaczela zgapiac odemnie wszytsko...

Gość zal mi cie ;/
nie zazdroscisz?! hahaha jestes zazdrosna jak chuj ! idz sie lecz kretynko

Gość czy ty masz cos z glowa
nie tak ?! czy to prowo? ja jakbym miala brzydsza ,,przyjaciolke'' to wlasnie staralabym sie jakos ja namowic zeby bardziej o siebie dbala i zeby spojrzala jak ja to robie i moze sprobowala tego samego. a z ciebie zadna przyjaciolka tylko glupia mala pusta zdzira. tyle w temacie

Gość wredna małpka_20
Najlepiej wyzwać mnie. A jak wy byście się zachowały na moim miejscu?

Gość wredna małpka_20
Ona po prostu chciała mi dowronać. Zobaczyła co ja robię zeby podobac sie plci przeciwnej i zaczela robić to samo co ja! Chcialabyc moją niedoskonałą kopią!!

Gość gangrenaaa
Biedna ta dziewczyna... to powiedz jej co ci lezy na sercu a nie ja oszukujesz ze ja oszukujesz. A w sumie to bys wolala zeby ukrywala sie niz zeby znalazla milosc i byla szczesliwa? Jestes naprawde egoistką.

Gość rete2323423
To małpa

Gość gangrenaaa
Mialo byc ze oszukujesz ja ze jest dla ciebei wazna... pomysl nad soba i kto tu w tej przyjazni jest falszywy.

Gość rete2323423
a może to małpa a ty tygrys Koń ze Szczurem Tygrys z Małpą Waż ze Świnia ...itp horoskop chiński jest o tyle fajny że można z niego wyczytać kto z kim się nie lubi: Wystarczy spojrzeć na tarczę w chińskim horoskopie:http://www.chinskihoroskop.pl/ i zobaczyć kogo jest po przeciwnej stronie tarczy naszego znaku: Małpa nienawidzi tygrysa Wąż nienawidzi świni Smok nienawidzi Psa Szczur nienawidzi Konia Kogut nienawidzi Królika Bawół nienawidzi kozy "Astrologiczna tradycja chińska zdecydowanie odradza ten związek. Szczur i Koń potrafią się nawzajem zniszczyć." Mieliście takie spotkania ?

Gość wredna małpka_20
powinna mnie po rekach calować ze dzieki mnie sie tak wyrobila, a ona jeszcze sie na mnie obraza jak pojdzie cos nie po jej mysli

Gość gangrenaaa
rate: ale ja tam nie widze krolika. W sumie autorko nie wiem jak to tam wyglada u ciebie bo z tekstu wszystkiego sie dowiemy wiec mozliwe ze jest inaczej jak sobie mysle. Ale to nie zmienia faku ze lepiej jej powiedzec o tym co cie dreczy u niej. Moze zmieni cos.

Gość czy ty masz cos z glowa
po rekach cie calowac?! chyba po pysku wyszczelac :O daremna jestes

Gość wredna małpka_20
i tak nasza przyjazn sie zakonczy predzej czy pozniej a ja na koniec jej dokopie tak ze sie zesra

Gość wredna małpka_20
to ja jestem najpiekniejsza a ona wyrywa mi najlepsze dupczenie az teraz musze sie tylko wibratorem zadowalac albo isc pod monopolowy zeby jakis dobry czlowiek dal mi possac i zapial mnie w dupke bo tak lubie najbardziej:)

Gość wredna małpka__20
to u góry to podszyw 🖐️ i ktoś mi ukradł nick :O podnoszę mój temat

Gość wredna małpka__20
wypowiadajcie sie o niej a nie o mnie