Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam ?

Proszę Bardzo o odpowiedź ... :( jestem załamana .

Polecane posty

Gość Pytam ?

Okres ostatnio dostałam 22 sierpnia ale to był w tym dniu bardzo bardzo skąpy w następnych dniach był już normalny trwał 7 dni zawsze tak mam . Teraz powinnam dostać okres.. a tu nic nie ma :( nie miałam stosunku z partnerem jedynie podczas wymiany tampona miałam na ręce przezroczystą wydzieline jego ... po 2 tyg .. strasznie mnie bolały jajniki i czułam gule w gardle ... następnie teraz przed okresem jakoś 5 dni nic mnie nie bolało .. i nadal nie boli... no może piersi ale jedynie jak je dotykam .. to są takie obolałe i nabrzmiałe ... Co do wydzieliny to jest to biała ,żółta , gęsta wydzielina połączona z taka suchą .... Czy mogę być w ciąży ?

Nie uprawiałaś sexu więc nie możesz być w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile ty masz lat, żeby tego nie wiedzieć?? A gęsta żółta wydzielina to infekcja raczej.

Gość Pytam ?
No tak nie uprawialam , ale w przezroczystej wydzielinie też może pojawić się plemnik który dostał się do pochwy przy wymianie tampona .. ;/ mam 16 lat .

Gość Pytam ?
Master111 Pytam poważnie ;/ a Ty się nabijasz ... Jeśli to nie ciąża to gdzie okres ? czemu miałam takie objawy ..? i nadal mam ?

A jak tu się nie nabijać z Ciebie skoro zadajesz tak "poważne" pytania :o Widać za smarkata na seks jeszcze jesteś, skoro myślisz, że w ciążę zachodzi się z tamponem. A swoją drogą w wieku 16 lat to okres może się spóźniać z miliona powodów. Może stres, może pusty cykl, może masz nieregularny. Jak Cię to martwi to idź do ginekologa, tylko błagam nie mów mu na dzień dobry, ze się boisz ciąży z tamponem :P

Gość Pytam ?
Master111 nie pytam w jakim wieku mam ruszać fiuta , a zadałam inne pytanie .. widać że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem cóż !

Gość Pytam ?
ale ja nie napisałam że sie boje ze jestem w ciazy z tamponem ;/ tylko chodziło mi o to ze w czasie wymiany tampona mialam na rekach tą wydzieline , bo nie umylam rąk ..;/ Przecież wiem że od tampona się nie zachodzi;/

Nie jesteś w ciąży. To niemożliwe. Jakkolwiek jestem zdania że dzieci nie powinny się bawić w seks.

To weź podręcznik do biologii i poczytaj jak się zachodzi w ciążę. Trzeba wprowadzić spermę do pochwy w dni płodne (wtedy jest jakieś 25 % szans na ciążę) a nie "przezroczystą wydzieliną na rękach z tamponem w trakcie okresu". Swoją drogą przed wymianą tamponu myje się ręce - podstawy higieny. Jak tego nie robisz to się nie dziwię, że jakąś infekcję mogłaś zapałać :o

Gość Pytam ?
dzieci już w wieku 13 lat uprawiają seks czynnie ... może bym takich pytań nie zadawała jak by w szkoła była pożąda edukacja seksualna której brak...

Gość Pytam ?
Jak człowiek pijany .. to nie wie co robi .. i nie zwraca uwagę na pewne rzeczy ...

Tutaj akurat muszę przyznać Ci rację... Ale mniejsza o to, zapamiętaj sobie jak się zachodzi w ciążę i nie stresuj się więcej z tak głupich powodów. A 13 latki uprawiające seks czynnie pozostawiam bez komentarza bo jak to słyszę to trzymam kciuki za to, żeby moje dziecko, które urodzi się za około tydzień było chłopczykiem.

Jezu - 16 lat, macanie penisa i człowiek pijany. Weź już dziewczyno proszę nie mów nic więcej... Dostałaś odpowiedź na pytanie, w ciąży nie jesteś, więc idź sobie z kafe zanim stracę szacunek do ludzi...

Gość Pytam ?
Zrozum ... że teraz to jest normalne ... że w wieku 16 lat robi się takie rzeczy ... a jak będziesz miała syna to i tak wiele Ciebie przykrości spotka bo takie życie ...

Moim zdaniem to nie jest normalne i cieszę się, że jak ja byłam nastolatką, to się dziewczyny bardziej szanowały. Ale każdy żyje jak mu się podoba. Ja specjalnie wyjechałam z UK jak zaczęłam planować rodzinę, bo nie mogłam patrzeć na to kurestwo dzieci tam, a widzę, że w Polsce pomału się to samo robi :o

W ciąży nie jesteś... a w wieku 16 lat nieregularne miesiączki to raczej norma... Obolałe piersi,... normalne w 2 fazie cyklu... Wydzielina dziwna, kup jakieś dopochwowe tabletki przeciw infekcjom lub śmigaj do ginekologa... A jak nie ma edukacji w szkole, cóż, za moich czasów też nie było, za to literatura bogata.. nawet w szkolnej bibliotece dużo na takie tematy znajdziesz:)

Gość Pytam ?
rilla_marilla W Polsce będzie nawet gorzej ... Młoda z Torunia No ale powinnam mieć okres w sobote ...a tu nic :( i martwię się dla tego ... Tem. w pochwie miałam 36.7 ... dziś , do tego jestem przeziębiona i mam katar ;/ :(... ehh . ale to nie może być 2 faza cyklu ...

Gość Pytam ?
Nikt mi nie odpowie..;/