Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noniestety

Kto z was ma złe kontakty z ojcem?

Polecane posty

Gość sssddddssss
ja.. nienawidzimy sie nawzajem... nie chce go znac. Jest straszny, zły, wredny, okrutny... :(

Gość yoł wstrząs dla mas
Prawie nie znam mojego ojca chociaż mieszkamy tylko kilka kilometrów od siebie. On tego nie potrzebuje, ja się nie chcę narzucać ... no i obcy ludzie dla siebie :( szkoda

Gość sssddddssss
Moj zapewne chciałby zebym znikneła z powierzchni ziemi :/

Gość cbdfggdfrtrtrrrrrrr
ja musze mieszkac jeszcze ze swoim pod jednym dachem a jest taki -egoista - ma zawsze fochy - terroryzuje domownikow -nie szanuje zony i jej pracy w domu -nawet talerza po sobie nie umyje......nic nie robi w domu - żre jak świnia -jest brudasem, zawsze smierdza mu gacie -czyta ksiazki w klopie...bo ma tam ,,lepsze swiatło,, blokujac przy tym dostęp do WC naprawde potrzebujacym - skarpety zmienia 2-3 razy w tyg. duzo tego jeszcze by było.................... ale coz to jest facet, i wszyscy tacy będą w przyszłosci, nie dajcie sie im zwieść :p

Gość barabarabab
smutne to co piszecie, ja mieszkam z moim ojcem a tez nie mam z nim dobrego kontaktu, w ogole nie rozmawiamy jesli juz to w klotni i tylko sobie wytykamy wszystko. glupie :-(

Gość jhvbjvhj
ja te z ól,emam złe kontakty tzn w ogóle ich nie mam

Gość disco diva
wszyscy ojcowie są do dupy, mój też był. nieprzydatni tacy, tylko przeszkadzają...ehh szkoda gadać

Gość cbdfggdfrtrtrrrrrrr
większosc znajomych , jesli ma jakis problem z ktorym s z rodzicow, to jest to ojciec...........jaki z tego morał? faceci to swinie

ja ojca widziałem ostatni raz z jakieś 3-4 lata temu :P jak pogadać to tylko przez tel, ale i tak rzadko rozmawiamy... bo trzeba po angielsku :P

Gość sssddddssss
No cóż... Ja sie wynioisłam z domu bo nie mogłam z nim wytrzymac. Co drugi dzien wzywałam policje bo albo chciał mnie bić...albo zabić... moja mama była od zawsze dla niego kurwa szmata...próbował ja zgwałcić wilokrotnie... własne dzieci uwaza za bękarty - niepotrzebne beztalencia...ale jak mu coś od nas trzeba to jest wtedy niesłychanie miły...cham, prostak i jak ktos wyzej napisał, śmirdzi, brudas!!! jego smród było czuc w całym domu!!!! brał kąpiel raz na tydzien a pracuje fizycznie wiec wiadomo ze nie przychodzi z pracy czysty, do tego pot, kurz na jego twarzy, jego pościel jest zalepiona brudem bo nikt nie chce tego ruszyc i uprać...ciagle pluje, harczy

Gość barabarabab
disco diva nie mow tak widze ze to z was egoisci. wasi starsi na pewno ciezko pracuja na utrzymanie domu, na rachunki, na to zebyscie mieli co zezrec a wy ich nie szanujecie :-(

Gość cbdfggdfrtrtrrrrrrr
rachunki u nas w domu opłacaja wszyscy mieszkańcy, z jedzeniem jest to samo, jego wkład piniężny w domu, nie jest największy, on poprostu szuka słuzby, zeby kazdy latał mu koło dupy, załatwiał jego zachcianki...........ksiaże sie kurwa znalzł..............dużo chce a nie daje nic.

Gość atotakaja
Ja nigdy nie mialam dobrego kontaktu z ojcem. On po prostu byl jakby nieobecny. Nigdy z nami nie rozmawial, nigdy o nic nie pytal. Jak chcial cos powiedziec to mowil przez mame. Potrafil rano przejsc obok nas bez slowa. Do dzisiaj mam problem z rozmowa z nim chociaz nie mieszkam juz w domu. Jak dzwonie to modle sie, zeby on nie odebral bo nie wiem o czym mam z nim rozmawiac. Niby wszystko ok, zarabial na dom, dbal o nas finansowo, nie pil/ Z innymi ludzmi potrafi rozmawiac godzinami. Z moim mezem rozmawia pol godziny przez telefon a z wlasnymi dziecmi nie potrafi :( Zawsze zazdroscilam kolezankom ojcow, ze sie przytulaja, razem wyjezdzaja i potrafia rozmawiac. Ja z moim ojcem nawet poklocic sie nie moge :(

Gość aż włosy z dęba stają
dobrze że już mamy XXI wiek i wiemy co trzeba zrobić gdy chłop myśli że jest bogiem