Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto_mnie_przebije

Wiedziałem że tak będzie - znajomość internetowa poszła się je**bać

Polecane posty

Gość kto_mnie_przebije

Przeczuwałem , że tak będzie. Ja chyba wytwarzam jakąś negatywną energię. Niedawno poznałem ciekawą dziewczynę przez portal randkowy. Gadaliśmy trochę przez gg. Wydawało mi się , że to całkiem fajna dziewczyna itd. Niestety od kilku dni się nie odzywa chociaż wiem , że jest na gg bo zmienia opisy. Napisałem kilka wiadomości do niej itd ale się nie odzywa. Pewnie chce dać mi do zrozumienia , żebym spierdalał. Kurwa ja to jestem jakiś przypadek do badań. Każdą znajomość potrafię zepsuć. Przez to pewnie zostanę sam.

Gość Blady Stefan
Nie przejmuj się. Trzeba ćwiczyć cwiczyć az do skutku. W zasadzie każdą dziewczynę można poderwać trzeba tylko wiedziec w jakie tony uderzać bo każda jest inna. na początek proponuje Ci zalogować sie jako kobieta i rozmawiać z facetami. Zobaczysz wtedy o co kaman

Gość disco diva
widać napisałeś coś, co jej się nie spodobało, uznała Cię za jakiegoś lokalnego gamonia i dała sobie spokój. chociaż trochę dziwne, że widzisz te zmieniające się opisy, widać nie wywaliła Cię z listy znajomych. ja jak nie mam już ochoty ciągnąć takiej znajomości grzecznie się z panem żegnam, usuwam jego numer i po kłopocie.

Gość h e h e :D
Autorze, nie przejmuj sie. Widac, ze ta dziewczyna to zwykly tchoz, ktory nie potrafi zachowac sie z klasa i sie pozegnac. Zwykla niedojrzala emocjonalnie kokietka, ktora nie warto sboie zawracac glowy. WEz to na klate i kieruj sie zasada: nie ta, to inna. Powodzenia.

fiu fiu ty jesteś w porządku to laska jest nie teges głowa do góry poszukaj innej panienki

Gość disco diva
a wymieniliście się fotkami?? czy widzieliście swoje zdjęcia od początku na tym portalu? może jej nie pasowałeś z wyglądu. często tak jest, że w rozmowach wszystko fajnie, facet jest ciekawy itd, a jak się ujawni to panience od razu przechodzi ochota na kontynuowanie tej znajomości ;) kobiety szukają nie tylko interesujących intelektualnie, ale i wizualnie

Gość kto_mnie_przebije
Nie wiem czym ? Może tym ze zapytałem czy da mi swój numer telefonu ? Odpowiedziała że nie , chociaż czułem że to "NIE" jest trochę z przymrużeniem oka.

Gość TH is IT PD
Portale to gówno

Gość kto_mnie_przebije
Swoje zdjęcia widzieliśmy od początku więc to chyba nie jest problem. Nasze rozmowy przez gg były ciekawe. Często się śmiała (jeśli tekst typu hahaha mozna nazwać śmiechem) w rozmowach ze mną. Problemem może być to , że to trochę zamknieta w sobie dziewczyna.

Gość TH is IT PD
c h o r a

Gość Dominikaaaaaaaaa
Jak chcesz to ja się chętnie z Tobą poznam, bo też poznaje jakiś dziwnych kolesi.. ile masz lat?

Gość szuflerkaa
A u mnie rozmowy na gg przez 3 miechy.Fahny facet- inteligenty i calkiej przystojny. 1 spotkanie i nasze kontakty sie ochlodzily. A najlepsze bylo to jak sie spytal" czy lubie milosc francuzka do konca"Pytal sie czy zrobie mu loda.Wiec powiedzialam co mysle.I koniec znajomosci. Facet nie bedzie tracil asy na paliwo i przyjezdzal jak nie bedzie seksu.

Gość Seniorrro
Zapamiętaj Kolego taki frazes: w gówno można wpaść wiele razy, w coś dobrego wpada się raz. Nie trać czasu, tylko wyrusz na kolejne poszukiwania wartościowej dziewczyny. To będzie trudne, ale nie niemożliwe. A tak swoją drogą może ta dziewczyna jest mężatką, albo ma chłopaka i korespondując z Tobą i innymi facetami najzwyczajniej w świecie się dowartościowuje, nadmuchuje swoje już wybujałe ego. Szkoda czasu na takie kobiety, bo to zwykłe kokietki, niedojrzałe emocjonalnie. Nie są zdolne do tworzenia trwałych relacji. Gdy tylko pojawia się na horyzoncie nowszy model, porzucają obecny obiekt fascynacji.

Gość TH is IT PD
takie szukanie w net to desperacja

Gość TH is IT PD
Woli na cycki

Gość szuflerkaa
A co mam myslec.Niech koles spada. Seks jest normalna sprawa ale jak on tak naciskal.

oj mnie tez tak koles olal i ja tez go olewam nie jest mnie wart i tyle ta twoja zachowala sie jak gowniara to samo z moim szkoda czasu dla takich jak nie ta to inna bedzie :) ja tez zawsze trafiam na nie tych co trzeba niestety:(a skad jestes??:P

Gość szuflerkaa
A najlepsze ze zaczal mnie unikac.Siedzi na gg ale ale na niewidoku.

Gość TH is IT PD
Bo olewać porządnych co by nie chcieli koniecznie związku ale np koleżeństwa

Gość szuflerkaa
32

niedojrzale dupki i tyle!!!! teraz przestal sie do nie odzywac to j awykasowalam wszelki kontakt z nim zeby mnie nie kusilo i zebym kolejny raz nie robila z siebie kretynki jesli kolesiowi by zalezalo to by sie odzywal a tak mam go gdzies

Gość kto_mnie_przebije
Nie , ona nie jest mężatką , nie ma chłopaka itd. ale nie wiem co się stało. Zainteresowałem się nią dlatego , że miała tylko jedno zdjęcie. Naturalne , nie jakieś przestylizowane jak wiekszość kobiet. Wyglądała na zwykła i trochę tajemniczą kobietę. Ja nie załamuję rąk , że się nie udało , tylko szkoda czasu i tego wszystkiego. Sami wiecie. Ta znajomość nie trwała długo bo tylko jakieś dwa tygodnie. Co do poznawania przez internet. Kiedyś też uważano , że znalezienie pracy przez internet jest niemozliwe. A dzisiaj ? Ogromna ilość ludzi poszukuje przez internet i nikt nie krzyczy , że to desperacja. ...a dlaczego szukam też internet. Jestem trochę nieśmiałym facetem , a poza tym aby osiagnąć szczęście należy próbować wszelkimi sposobami. dominikaaaa ---> ja mam już 28 lat

Gość szuflerkaa
A skad jestes autorze topiku.?

Gość TH is IT PD
Ja teżmam 28 lat i wiem że nie co szukać

oo myślałam że jesteś młodszy:) tylko się nie poddawaj czasem,wszędzie można znależć miłość,w pubie ,necie,pracy.Wszędzie..:)