Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto_mnie_przebije

Wiedziałem że tak będzie - znajomość internetowa poszła się je**bać

Polecane posty

Gość kto_mnie_przebije
W moim wieku niestety nie jest już tak łatwo znaleźć kobietę , która będzie wolna i będzie miała jakoś w głowie ułożone , a przy tym nie będzie straszyć małych dzieci swoim wyglądem :P gdy będzie szła ulicą.

Gość TH is IT PD
Los o wszystkim decyduje wiec nie ma sensu szukać bo wszystko samio się rozstrzygnie

Gość dominikaaaaaaaaaaaaaa
a ja 24:) i tez nie mam szczęscia w moilosci. Tez często szukam przez internet.. i zawsze sie to szybciej konczy niz zaczyna. A początki są zawsze obiecujace:(

szyflerka 32 lata i samotny? to trzeba uciekac od takich, nie ma czegos takiego jak fajny samotny po trzydziestce.....ale probowac trzeba

Gość szuflerkaa
Ja mam 26 lat i tez mi ciezko poznac kogos.W moim przypadku kazdy kolejny facet jest coraz gorszy.

Gość TH is IT PD
No i właśnie dlatego nie ma sensu szukać przez internet Jest się downem i po co narażać się na nerwy lepiej być cierpliwym (jak zwjększyć czcionke w internecie ?)

Gość dominikaaaaaaaaaaaaaa
Oczywiście, że w każdym, ale im człowiek starszy tym trudniej. Szczególnie, że mnie np nie interesują rówieśnicy ani broń boże młodsi. Chciałabym starszego, ale przed 30:)

Gość szuflerkaa
Tak mowil ze jest sam.Zdziwlilo mnie to przystojny facet, ulozony, poukladane w glowie i sam.Myslalam ze to co mowi jest szzcere a jak widac klamal. 3 mieiace bawil sie w podchody po to tylko zeby mnie zaliczyc.

Gość kto_mnie_przebije
TH is IT PD ---> jak masz tylko tak spamować to lepiej nic nie pisz. Jeśli twierdzisz , że los o wszystkim zadecyduje to graj w kasynie albo w totka. Jak wygrasz to będziesz mógł nawet harem założyć ;) Jestem z województwa podkarpackiego jesli to kogoś interesuje i zapraszam nad Solinę w przyszłym roku hehe :)

Gość szuflerkaa
Za daleko ja mazury.

Gość kto lubi marudzic?
Mie jeszcze nie udało trafić normalnej dziewczyny na necie, wszystko gówniary emocjonalne bez rozumu. Wyluzuj facet.

Gość TH is IT PD
Brzydale mają pecha bo za młodu dziewczyny patrzą na wygląd a jak jest po 30 to uważają go za dziwaka Tylko szcęśliwy los może pomóc

ja tez mam 28 lat i podobno calkiem fajna ze mnie dzeiwczyna tak mowia tylko ze ja tez nie mam szczescia niestety zawsze trafdia sie dupki:( ale ja jz chcrzanie to nic na sile mam swoje lata ale kto powiedzial ze wszycy maja byc szczesliwi...

Gość TH is IT PD
Nigdy nie znadziejsz dziewczyny przez net i poipdaniesz w depresje Jak taka twa wola to proszę bardzo

nigdy nei mow nigdy!!!niektorym sie udALO I znalezli sowja druga polowke przez internet wszystko jest mozliwe

Gość TH is IT PD
Nie Trzeba czekać a nie chodzić po onacku bo można strracić nadzieję

A ja mam 30 lat i szukam, i jeszcze jestem pełna optymizmu na przyszłość :), pomijając chwile kiedy mnie tzw. dół dopada :O... ale trzeba myśleć pozytywnie, a na internetowych znajomościach faktycznie mozna się nieźle przejechać ale to nie znaczy że należy przestać szukać ...

Gość TH is IT PD
ci co szukaja w necie nie są zbyt urodziwi (wyjątki to jest tylko reklaam) ale najlepsze ze szukają ładnych a na żywo można odkryć coś wiecej tak wiec net to gowno

TH is IT PD nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz, choć oczywiście brzydale też się zdarzają tak jak w realu :)

wypraszam sobie ja szukam w necie tez a naleze do urodziwych dziewczyn wiec niech cie nei ponosi heheh co w necie tylko brzydcy ludzie szukaja oj mylisz mylisz nie kazdy ma szczescie w milosci nawet mega przystojniacy i extra laski

Gość TH is IT PD
jak ktoś lubi być selekcjonowany to prosze bardzo ja wiem że wszystkim kieruej los wy mozecie szukać ja nie a i każdny z nas znadzie wtedy kiedy przyjdzie na to czas

Gość szuflerkaa
tEn moj znajomy na zdjeciu przystojny facet.Ale na zywo juz nie taki fajny. Ma dziwny chod, glos.Troche cialka mial.To wszsytko co mowil o sobie jakos nie bardzo pasowalo do calosci. Szkoda mi tych 3 miesiecy na rozmowy i tak to do niczego nie prowadzilo.