Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drdfrece

taka prawda mezczyzn wolą tlenione opalone laski

Polecane posty

Gość drdfrece

nie jestem brzydka ale nie mialam powodzenia specjalnie. ma proporcjonalne rysy i zle nie wygladam.. poszlam do solarki 6 razy opalilam sie potem do fryzjerki zrobilam blond...i kazdy sie na ulicy prawie oglada,zaczepia che numer itp..Wkleilam zdjecie na sympatii i setki wpisow i to nie od jakis napakowanych prymitywow zeby bylo jasne!!normalni faceci studenci budownictwa architektury...i wcale nie pisza o seksie tylko ze szukaja czegos stalego i chcieliby mnie poznac.Z jednym juz wyszlam 5 razy wiec moze cos z tego bedzie,,nie robi tez podtekstow seksualnych wiec raczej mu nie o to chodzi

Gość Nena Nin
Ameryki nie odkryłaś:)

Gość 9885
nigdy ale to nigdy nie spojrze na spalona przez solarke wysoka blachare w dodatku blondyne.

Gość disco diva
ciekawa teoria, nie powiem, że nie :D

po co szukać pustego chkopaka ktory takze szuka pustej blond laski ? ja musze stwierdzić ze moj ukochany nie leci na puste blond solarki

"po co szukać pustego chkopaka ktory takze szuka pustej blond laski ? " Każdy szuka według własnego gustu.

Gość wolą takie bo takie łatwiej
przelecieć:PNie trzeba tak się starac jak przy innych pannach,no i prędzej zgodzą się takie na anal;)

Gość 9885
To ja powiem ze mi sie podobaja niskie trooche przy sobie i slabo opalone:-P i co??;-P

Gość moze mylicie pojecia
jak sie slyszy o tlenionej blondynie po solarce, to przed oczami staje zwykle taka pospolita blachara ze spalonymi kudlami, ale przeciez to nie zawsze tak wyglada....Sa przeciez ladne blondy, ktore wygladaja bardzo naturalnie a po kilku razach na solarium, mozna sie tylko lekko opalic, tak zeby skora nie byla totalnie blada ale tylko wygladala na zdrowsza. a jesli taka kobieta jest dodatkowo ladna, zgrabna i z klasa ubrana, to naturalnie ze bedzie przyciagac meskie spojrzenia. solara+blond nie zawsze rowna sie tandeta.

Gość ja nie trawię solarek i lalek
ale kto mi uwierzy w miłość...

"To ja powiem ze mi sie podobaja niskie trooche przy sobie i slabo opalone i co??;-P" Twój wybór, 9885.

Gość Panna Agatka
Zaczyna się krytyka przez szare myszki przy tuszy:D Wszystko z rozsądkiem:)

Gość Chemiczka...................
ja jestem blondyna farbowana jak ide w kasku przez fabryke i w białym fartuchu to wszystkie męskie oczy spoglądają w moim kierunku