Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pique21

album z wakacji

Polecane posty

WItam dziewczyny mam do was pytania a mianowicie moja dziewczyna ma za miesiac urodziny i pomyslalem ze zrobie jej cos wlasnorecznie bo takie prezenty sa najlepsze.Mamy bardzo duzo wspolnych zdjec i wpadlem na pomysl zeby zrobic jakos fajnie wykonany album ze wpolnymi zdjeciami.Co sadzicie o takim pomysle?? Chcialybyscie dostac taki prezent od swojego faceta. A moze robilyscie cos podobnego i chcialbyscie pokazac jak wam to wyszlo bo szczerze mowiac jestem facetem i ciezko mi bedize cos takiego zrobic.

Gość dziewczyna pique21
w dupe sobie wsadź ten album, ja wole perfumy albo jakiś romantyczny wyjazd na weekend

Gość askaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pomysl jest dobry. ja mam 19 lat i chetnie bym cos takiego dostala. nawet jesli kupisz jakis ladny ozdobny album i umiescisz w nim wasze zdjecia to juz bedzie ok. a na 1 str mozesz np sam napisac cos milego od siebie, takiego tylko waszego. samo wywolanie zdjec, pomyslenie o tym to juz duzo. :P chyba ze twoja dziewczyna to materialistka wtedy kupuj drogie prezenty :)

No to chyba jestem materialistką... Moim ulubionym prezentem sa właśnie wyżej wymienione perfumy ;-) albo biżuteria. Ale sa takie kobiety, które wolą własnoręcznie wykonane prezenty i takim osobom album się spodoba. To, że ja wolę dotawać inne rzeczy, nie czyni chyba ze mnie gorszej osoby, co?

No to chyba jestem materialistką... Moim ulubionym prezentem sa właśnie wyżej wymienione perfumy ;-) albo biżuteria. Ale sa takie kobiety, które wolą własnoręcznie wykonane prezenty i takim osobom album się spodoba. To, że ja wolę dotawać inne rzeczy, nie czyni chyba ze mnie gorszej osoby, co?

Gość askaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no nie, jesli ci z tym dobrze. ja sie uciesze jednym malym kwiatkiem ktory zwrwie mi gdzis na spacerku tak samo jak drogimi perfumami. a moze nawet bardziej tym kwiatkiem :)