Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajczarz

Jak rzucić palenie?

Polecane posty

Witajcie Moi Drodzy! Palacze, Rzucający palenie, Niepalący! Od 39 lat jestem namiętnym palaczem,paliłem papierosy, fajkę, aż ostatnio cygaretki. 39 lat, to szmat życia, wydane setki złotych, stracone zdrowie, choć dolegliwości nie mam, jak na razie. No i pewnego dnia zobaczyłem na parkanie, pogniecioną reklamę na temat rzucenia palenia przy ul. Zwoleńskiej. Zadzwoniłem odezwał się miły głos kobiecy. Okazało się, że przy ul.Zwoleńskiej 120/20 przyjmuje małżeństwo polskiej lekarki z niemieckim lekarzem. Uroczy starsi Państwo. No i umówiłem się, pojechałem, wykład na temat tego, co się ze mną będzie działo wygłosił p. dr Hans Lehmann w swoim ojczystym języku. Mówi też po polsku, ale nam było wszystko jedno, w którym rozmawiamy. Po godzinnym seansie, który nazywam "hokus-pokus", 12 dobę nie palę, ale nie mówię, że jestem niepalący..., ale jak alkoholicy niepijący, nazywają siebie: trzeźwymi alkoholikami. Powiem o sobie, że jestem niepalącym palaczem... Gdy zgooglujemy p. dr Lehmanna to znajdziemy o nim troszkę wiadomości... Wiecie, moi Drodzy, spróbujcie, a nóż się uda!? Ja nie wierzyłem,bo próbowałem wielokrotnie i dzisiaj też nie wiem, czy nie skuszę! Ale próbować trzeba! Pozdrawiam Was Lechu