Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgsfd

BŁAGAM JESTEM ZROZPACZONA!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hfgsfd

mOJ FACET CHCE ISC NA KIERUNEK NAWIGACJA W GDYNI CZY KTORAS Z WAS MA MEZA, CHLOPAKA PO TYM KIERUNKU??CZY RZECZYWISCIE WIECZNEI NEI MA WASZYCH FACETOW W DOMU??? ja nie zgodze sie na cos takigo dlatego chce wiedziec jak to rzeczywiscie wyglada blagam pomozcie!!!!!!

Gość hfgsfd
pomożcie!!!

Gość anuussss
a czy ty chcesz unieszczesliwic faceta na reszte zycia? czy wg Ciebie facet ma byc w zasiegu reki na co dzien ale do pracy chodzic jak na skazanie? hmm piszesz ze nie pozwolisz mu- bedac jego dzieczyna tak szczerze to masz malo do powiedzenia w tej kwestii moze robic co chce Ja rozumiem ze ciezko jest byc z kims jak jest daleko ale nie mozna nikogo ograniczac

Gość no cóż prawda jest taka
że w każdym porcie dziewczyna, w każdym porcie alimenty....

Gość hfgsfd
wiem o tym!!!nie nie mowie ze go ogranicze!!! po prostu nei zgodze sie mialam na mysli rozstanie bo ja tak dlugo nei pociagne cche wiedziec..on mowi ze moglby prawowac na miejscu a na mozu tylko ze 3-4 dni w miesiacu ale nie wiem czy to prawda co mowi

Gość kamilo -di luka.
sorry ale ile ty masz lat autorko ??? Pewnie kilkanaście ehhh :( Masz rację , nie pozwół mu a za 10 lat będzie bezrobotny a ty będziesz się wkurzać że ty utrzymujesz dom i na nic nie starcza wam :D żal mi cię

Gość hfgsfd
nie trzeab koniecznie pracowac na morzu zeby meic kase wiesz;p poza tym co to za rodzina kiedy faceta nei ma po 3 miesiace;p