Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fragile22

doradźcie - jaka fryzura dla mnie?zdjęcia

Polecane posty

Mam pociągłą twarz, piwne, średniej wielkości oczy (dośc wyraźne), prosty, duży nos i ...ciągły problem z włosami. Kiedy są krótkie - wyginają mi się w każdą stronę i trudno je spacyfikowac. Kiedy są długie - cóż, są nudne, noszę różne kucyki, związuję je wysoko albo noszę proste (nie prostuję). Zastanawiam się nad obcięciem i zrobieniem sobie postrzępionej grzywki, tylko czy by to mi pasowało? Wtey mogłabym związywac je i z grzywką byłoby ładniej a przy rozpuszczonych nie będzie dużej różnicy. Ale takie manewry ładnie wyglądają przy farbowanych włosach a ja mam kolor taki..nijaki? Proszę osoby obeznane w temacie o propozycje fryzury dla mnie. Poniżej zdjęcia (jedno przekłamuje kolor - mam taki jak przy rozpuszczonych włosach). Pozdrawiam wszystkich http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs088.snc3/15548_201133228208_734048208_2900417_5845298_n.jpg http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=4654492&id=734048208&ref=fbx_album

Gość tak jest ok. nic nie zmieniaj

Gość get down on it lalla
wg mnie jest ci ladnie w takich, tylko zmien kolor ;)

Gość krucafuks
Ciemniejsze zdecydowanie. Pozbądz sie tego cieniowania z przodu, bo włosy wygladaja na powyrywane. Daj zdjecie z przodu, bez przekłamanych kolorów, bo na jednym wygladasz jakbys miała twarz pociagła, na drugim okrągła- nie da sie tak nic doradzic.

Gość ja mam podobne wlosy ale
zle sie ukladaja i tez nie wiem co mam z nimi zrobic