Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna Ania anna

Jak wyglądają wasze imprezy ????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość anna Ania anna

Napiszcie jak wygląda wasza standardowa imprezka ? U mnie jest tak : Idę na dyskotekę w sobotę z 3-5 koleżankami i tańczymy i czekamy aż zaczną podrywać nas chłopaki. Czasami gdy fajny chłopak się znmajdzie to z nim tańczę i odrazu się całuję. Ale tylko tyle. Czasami nawet z 10 chłopakami obcymi całuję się na dyskotece. Gdy zaczynają mnie obmacywać to się wycofuję. Mam 18 lat i na dyskoteki chodzę prawie co tydzień. Czasami są też jakieś urodzinki czy imieninki znajomych ale tu nie ma tak. Jest więcej gadania i żartów a czułości praktycznie wcale bo z kolegami to mi głupio choć czasem mam ochotę ;)

Gość kamilo-di luka.
Nigdy nie byłem na żadne jimprezie. Nawet na rodzinne wesela nie jeżdżę bo głupio mi samemu iść skoro nikogo nie mam. A mam 26 lat więc każdy już oczekuje że będę się żenił :( A prawda jest taka że ja nigdy nikogo nie miałem

Gość marczułajtissss
Ja nie chodzę na imprezy bo jestem grzeczna i taka chyba szara myszka. Jestem rok starsza od ciebie

Gość anna Ania anna
Ale piszcie też głównie o tym jak tam z chłopakami jest ;) Tańczycie z obcymi chłopakami , podrywacie ich , całujecie się z nimi a może nawet seks w kibelku ? ;)

ja jebie w śline z 10 chlopakami w jedna noc? ale musisz miec zagrzybiała morde. znam takie dziewczyny bo przyjezdzaja do naszego miasta z okolicznych wsi i wlasnie tak sie bawią, tragedia.