Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwelinna 31

Pomocy, czy ktos wie kiedy najwczesniej moze zaczac sie plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość Ewwelinna 31

Bardzo prosze o odpowiedz, w poniedzialek wspolzylam ze swoim chlopakiem i pekla nam prezerwtywa, wszystko dostalo sie do srodka... dwa dni pozniej zaczelam lekko krwawic (jakby sluz zmieszany z krwia) i do tego boli mnie brzuch, juz od 4 dni, bylam u ginekologa, zrobil badania usg wewn.i zalecil mi brac srodki przeciwbolowe mowiac ze samo przejdzie (krwawienie trwalo 3 dni) ale brzuch boli mnie nadal , jakby jajniki albo przydatki ale lekarz niczego nie niepokojacego nie zobaczyl. Dodam, ze uprawialismy seks w 17 dniu mojego cyklu (cykle mam 30-31 dniowe) prosze o fachowa porade, nie wiem co robic.... mam 31 lat

Gość Ewwelinna 31
Prosze, czy ktos moze mi pomoc?

Gość T48488848899
Nie mam pojecia, szkoda ze nie zapytalas lekarza

Gość Ewwelinna 31
Nie zpaytalam bo u lekarza bylam przedwczoraj a na pomysl, ze moze to byc plamienie implantacyjne wpadlam dopiero dzis....jednak na internecie figuruja rozne dane i nie wiem ktorym ufac, moze ktos jednak moglby mi udzielic fachowej odp prosze?

ryzyko ciąży jest duże ja przy drugim dziecku będąc w ciąży miałam lekkie krwawienie coś jakby śluz zabarwiony krwią

Gość Ewwelinna 31
Magnum a kiedy mialas te plamienia, w ktorym dniu po stosunku, pamietasz ?

Gość co sie moze zaczac?