Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błyskotka91

Matura z angielskiego

Polecane posty

W tym roku zdałam maturę. Ale od następnego roku chciałabym iśc na jeszcze jeden kierunek, a mianowicie filologia angielska. I tu moje pytanie: czy tam liczy sie matura z języka angielskiego ustna? Bo chciałabym w przyszłym maju podejść jeszcze raz do matury, ale z rozszerzonego angielskiego (bo zdawałam tylko podstawę, czego teraz żałuje). I tak pomyślałam, ze skoro maturę mam już zaliczona to możne mogłabym podejść tylko do matury z rozszerzonego angola ale tylko do pisemnej a usta sobie olać. (ustne strasznie mnie stresują, a ja jestem przewlekle chora i później długo mój organizm nie możne tez dojść do siebie,) czy myślicie ze takie rozwiązanie byłoby dobre? Tzn. czy bez ustnej matury z rozszerzonego angielskiego mam szanse na dostanie się na te studia?

Gość amska2
czy Ci placa za bycie taka idiotką? :o

amska2, daruj sobie, bo ja pytam poważnie. Gdybym była zdrowa nie pytałabym o to. Ale ze nie jestem zdrowa to nie mogę sobie pozwolić na taki stres jakim jest ustna matura, Po tegorocznych dwóch ustnych miałam później takie jazdy z moim organizmem ze wolałabym tego uniknąć po raz kolejny.